auto.de testen: ECOcut per – snijden in plaats van een nieuwe kopen!

Ruitenwissers worden blootgesteld aan extreme omstandigheden dagelijks, als het weer, vuil, insect blijft of wrijving op de disc. Twee jonge uitvinders had een idee en een inrichting te verschaffen waarmee het mogelijk is om oude versleten wisser direct te vernieuwen op het voertuig ontwikkeld. De soms dure aankoop nieuwe wisser kan dus worden uitgesteld voor het moment. auto.de testte de ECOcut pro, de trekker voor de oude wissers.

Weliswaar een beetje sceptisch, ik was, toen ik hield de ECOcut per voor de eerste keer in zijn handen. Echter, de kwaliteit afwerking en het gevoel van het apparaat heeft me overtuigd. Kortom, ik bestudeerde de instructies voor het gebruik. Na meer dan een jaar in gebruik is, moest worden vernieuwd mijn ruitenwissers vereist.auto.de testen: ECOcut per - snijden in plaats van een nieuwe kopen!

auto.de testen: ECOcut per - snijden in plaats van een nieuwe kopen!
Copyright: auto.de

toepassing

Volg de instructies, Ik maakte het begin van de wisser met de bijgeleverde spons. Aangezien ik ECOcut per voor de eerste keer met mijn ruitenwissers, koos ik de leiding 1 naar het apparaat duwen om de wisser lip. Er verslaafd iets totdat ik de ECOcut per finale kon positioneren. Met een lichte druk op het apparaat, het blad schuift langs de rubber. En de tweede wisser ik afgesneden op dezelfde manier. Maar hier moet ik klagen dat stopte een kleine "rubber neus" in beide ruitenwissers. auto.de testen: ECOcut per - snijden in plaats van een nieuwe kopen!

auto.de testen: ECOcut per - snijden in plaats van een nieuwe kopen!
Copyright: auto.de

Na opnieuw Ansetzten van de inrichting, echter deze kan verwijderen. Evenzo Schneider werkzaam bij de ruitenwisser. Nu was ik uit naar de uitkomst van af te vegen. Het resultaat perfect, geen strepen.

conclusie

De kosten voor ruitenwissers zijn verschillend. Strijken of Flachbalkenwischer kosten tussen 15,00 EUR en 42,00 EUR. Standaard ruitenwissers zijn al verkrijgbaar vanaf 8,00 euro. Originele wisser door de fabrikant van het voertuig zijn natuurlijk veel duurder.auto.de testen: ECOcut per - snijden in plaats van een nieuwe kopen!

auto.de testen: ECOcut per - snijden in plaats van een nieuwe kopen!
Copyright: auto.de

En dus is de ECOcut pro een goedkoper alternatief voor het vervangen van de wisserbladen voltooien. De wisser kan tweemaal worden verlengd met de haak, dus dan de overname van ECOcut per belope van 15,95 EUR loont. Bovendien, het blad volgens de fabrikant staat stevig rond 20 toepassingen en 10 voertuigen, zodat de ECOcut per meerdere keren worden gebruikt. Kortom, een inventieve idee dat werkt. auto.de wil het team ECOcut per veel succes!

De ECOcut per direct beschikbaar in de winkel bij: http://www.ecocut-pro.de/

Bookmark the permalink.