Dermed kommer den nye Opel Astra K – bilder lekket tidlig

Dermed kommer den nye Opel Astra K høsten 2015.

På baksiden av den nye Astra Opel bruker triks av servering &# 8222; flytende taket&# 8220; allerede gjort visuelt interessant til Adam.
Copyright: Opel

Etter Pressebilder av den nye Opel Astra K ble lekket tidlig fra en italiensk nettside, har Opel dette nå offisielt lagt ut på nettet. Med skarpe optikk, betydelig redusert vekt og mye assistansesystemer, den nye Astra høst skal gjøre hjelpe Opel tilbake til nummer to i Europa.

Monza design og lett kur for Astra

Utformingen av den nye Astra, har Opel å bli påvirket av Monza studien. Handlinger av den nye Astra mindre tykke, spesielt visuelt lettere og mer atletisk. En av de største kritikk av dagens Opel Astra var sin høye vekt. Møtet neste Astra generasjon med en helt ny lette kjøretøy arkitektur som vil være opp til 200 kg lettere, den Astra.

Kun nyeste motorer

Dermed kommer den nye Opel Astra K høsten 2015.

Førerplassen i den nye Astra vil bli ryddet opp og innredet i stil med den nye Corsa.
Copyright: Opel

Under panseret, den nye kompakte potter bare motorer av nyeste generasjon, er effektområdet fra 70 kW / 95 hk til 147 kW / 200 hk nok. Konkurransen er å bli truffet med en rekke teknologier og assistentsystemer fra høyere kjøretøyklasser jukse.

Med førsteklasses teknologi fra VW Golf

Det er den første Astra leveres som standard med personlig online og Service Assistant Opel OnStar, også gi Opel bringer tidligere kjent fra luksusklassen LED array lys inn i kompaktklassen. Som en ytterligere sikkerhet, driver bistand og komfortsystemer Opel lanserer blant annet et trafikkskilt assistent, en sporings assistent med en aktiv styring korreksjon, foran kollisjonsvarsling med automatisk nødbremsing, en automatisk styring parkering assistanse samt ryggekamera og blind flekk detektor. Sin verdenspremiere på den nye Opel Astra K på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt (17 september til 27 2015).

Bookmark the permalink.