Dynaudio lytte til VW Golf

Mange innovasjoner Phaeton har tatt dagens Golfen Volkswagens toppmodell. Blant nyvinningene er blant de nyeste generasjonen av assistansesystemer og et helt nytt infotainment system Hørtes av Dynaudio. Det kan eventuelt bestilles med lyden pakken fra de danske lyd spesialister. I dette tilfellet, blir ni høyttalere styrt av en digital ti-kanals forsterker.

En første for Dynaudio systemer er det første bygget subwoofer. Den to-veis system i den fremre og fond område, som hver består av en diskanthøyttaler og en basshøyttaler mellomtone gir en dynamisk balansert og lyd. Finstemt subwoofer utfyller lydgjengivelse med kraftig bass. Strøm: 400 watt.Dynaudio lytte til VW Golf

Dynaudio lytte til VW Golf
Copyright: auto.de

&# 8222; For den nye Golf Dynaudio dato oppføring lydsystem raffinert ytterligere. Den ekstra subwoofer og de nye lydegenskaper tilby nye Golf en lydgjengivelse med uovertruffen dynamikk og kvalitet i kompaktklassen&# 8220;, understreker Dynaudio eieren Wilfried Ehrenholz. Under utviklingen av posisjoneringen av hver høyttaler er justert med den Dynaudio lyd eksperter og Volkswagen ingeniører til de spesifikke funksjoner i det indre. Et særtrekk ved lydanlegg i bilindustrien er den unike Dynaudio teknologi i Sentral- og bass. Her membraner er av uvanlig magnesiumsilikat polymermateriale (MSP), så vel som brukes ekstremt lette aluminium talespoler, som er drevet av indre magneter. Et annet høydepunkt er den &Lydinnstillinger, # 8222&# 8220;. Avhengig av individuell ønske om å lytte til fire forskjellige egenskaper kan varieres individuelt.

Den Dynaudio Excite lydsystem VW Golf vil koste 650 euro.

Bookmark the permalink.