Försäljningsstart för VW Tiguan AllSpace

På Volkswagen är försäljnings övergång till Tiguan AllSpace gjort. Priserna för de 21,5 centimeter längre version av SUV med valfri tredje sätesrad börjar på 29,975 euro för 110 kW / 150 hk 1,4 TSI. Som en femsitsig är en startvolym på 760 liter finns tillgänglig och baksätet nedfällt 1,920 liter.

Den nya VW Tuiguan AllSpace finns i fyra motor

Den nya Volkswagen Tiguan AllSpace

vw.de - Den nya Volkswagen Tiguan AllSpace
Copyright: vw.de

Den grundläggande utrustningen ingår luftkonditionering, multifunktions läderratt, LED-bakljus, Lane Departure Warning och staden nödbroms med fotgängare erkännande. Dessutom svarta takrelingar och en rörlig lastgolv standard. Ovanför Trendline utrustning linjen Comfortline och Highline är positionerade för att erbjuda en effekt bakluckan och alla LED-strålkastare, bland annat. Infotainment topp system "Upptäck Pro" funktioner - en första i denna klass - en rörelsekontroll.

Med lanseringen av Tiguan AllSpace finns i fyra motor: Förutom den 1,4-liters bensinmotor start, tre TDI-motorer 2,0-liters (110 kW / 150, 140 kW / 190, och 176 kW / 240 hk) är , Att handskas med de framhjulsdrivna versionerna beroende på motorsläpvagnslaster på upp till 2200 kg. I all-wheel drive version, stiger värdet till 2,5 ton.

Handeln med VW Tiguan AllSpace kommer i det fjärde kvartalet.

Bookmark the permalink.