Opel gör Adam flott. Små bilar nu med automatisk fällbara taket och

Opel Adam - Öppen för alla

Opel gör sin minsta klar för sommaren. Adam får inte bara nya färger, en automatisk växellåda, men också en hopfällbar tak.

Automatiskt bättre?

Hittills köparen av Opel Adam hade lyx och komfort i en automatisk växellåda utan, men i tid för våren 2015 Auto sätta Opel efter. Adam kommer med Easytronic 3,0 till återförsäljarna. det är den minsta av Opel utan kopplingspedal för en avgift på 600 euro. Hjärtat av transmissionen är en omkopplingsmodul, som av sig självt infogar gångarna. I samband med 1,4-liters 87 PS bensin Opels även en konsumtions fördel med 0,4 liter för manuellt växlade motsvarighet (motsvarar 109 gram CO2. Från den extra komfort även att nämna. Det med den nya generationen av automatiska transmissioner, den hör tidigare irriterande ryck det förflutna är en annan försäljningsargument för Easytronic 3.0.

För lång touring Opel Adam

För lång touring Opel Adam
Copyright: Opel

Med vacker färg?

Andra innovation på Adam 2015 nya exteriöra färger. en uppenbart viktig fråga, särskilt för en racer livsstil, såsom Adam, som Opel har fastställt på grundval av orderingången. Eftersom det hittills kunder de otaliga färg och utrustningsvarianter vilja ha utnyttjat. Ny produkt färgerna "Shiny Grey" och "Marangu gröna" är. Det senare är perfekt om du vill (eller kvinna) sticker ut verkligen sova. Helt vände "Stjärnor versionen innehåller&Stripes, "Opel med utrustning version Jam den kombinerade.

Mer sol utan tak

Den sista nyhet för Adam är precis rätt för våren. Opel kan nämligen skaka redan införts när Adam vaggar tyg suffletten på den återstående Adams. Genom att trycka på en knapp på himlen ovanför Adam crew öppnar inom fem sekunder. Fungerar i staten och till 140 km / t om du ska ha det i en hast när stjärnorna gånger. Versionen "open air" är Opel Händler från 14,990 euro och får dig att vilja de första molnfria våren nätter.

Bookmark the permalink.