fotograferade igen: VW Touareg 2018

För ett år sedan vi beundrade de första bilderna av en Touareg Erl King, nu SUV från Wolfsburg var fotograferade igen. Bilden visar en beefier front och kantigare design.

Square, flashiga: VW Touareg liknar den nya Tiguan

Nya Spähfotos av 2018 förekommer VW Touareg.

Framsidan ser mycket mer skrymmande och offentlig.
Copyright: Automedia

Den tredje generationen av VW Touareg kommer officiellt lanseras senare under året &# 8211; kanske på IAA. Redan i Wolfsburg SUV i norra Tyskland är på väg, med hänsyn tagen till nästan ingen förklädnad. Endast ett fåtal rester av tyg som täcker mer eller mindre kan utnyttjas detaljer.

I allmänhet är den nya Touareg något kantig och anpassar sig till formen på Tiguan. Dock är svansen knappt rört jämfört med den nuvarande modellen. Här lite saknas enhetlig designlinje lillebror. Man kan bara undra om Volkswagen produktion visuellt ytterligare modifierar Touareg.

Smart, lätt och elektriskt &# 8211; Den nya Touareg bör ge viss

Nya Spähfotos av 2018 förekommer VW Touareg.

Svansen förblir i huvudsak oförändrad.
Copyright: Automedia

Interiören i SUV kunde knappast fångas av kamerorna. Här räknar vi dock med största sannolikhet ett nytt infotainmentsystem, mer halvautonoma funktioner och en virtuell cockpit. Även den nya Touareg kommer sannolikt att vara något större än den nuvarande modellen, kommer det fortfarande att vara lättare. Vi är skyldiga MLB Evo plattform där en hel del av aluminium används och som också är installerad i Audi Q7. Också förväntas för 2018 modeller Porsche Cayenne och Lamborghini Urus sätta på samma grunder.

Också tack vare avgas skandalen vi sannolikt att se den första gången, hybridmodeller i Touareg. En helt elektrisk version är osannolikt, men fortfarande på bordet. Naturligtvis kommer Touareg fortsätta att vara tillgängliga med olika bensin- och dieselmotorer &# 8211; om än inte den senare i USA. Den nya Touareg kommer sannolikt att presenteras officiellt på Frankfurt Motor Show i september. Då kommer vi att se vilka pilar har Wolfsburg för deras största och dyraste SUV i koger.

Bookmark the permalink.