Erlkönig: BMW 2 Series Gran Turismo får ansiktslyftning

Visserligen Active Tourer och Gran Turismo från 2 serie är inte exakt de mest framgångsrika modellerna från BMW. Det har inte heller förväntas eftersom modellerna infördes 2014. Deras syfte var enbart att hitta Bayern tillträde till ett segment där Mercedes-Benz redan upptagen med att försöka erövra nya marknadsnischer i tysta ensamhet egen.

Den nya Gran Turismo en övning i återhållsamhet

Spion skott av bilar Denna bild har optimerats för en kalibrerad skärm med en gamma på 2,2 och en temperatur av 6500 ° K färg

BMW 2 Series Gran Turismo.
Copyright: Automedia

Ändå är det dags att ge MPV sin första ansiktslyftning. På våra bilder får du även bra intryck på påkörning design. Här har ni nästan helt utelämnas covers. Svansen ändrades endast i de lägre intervallen. Annars var det bakre sill kvar i allmänhet på det hela taget ganska orörd.

Eftersom det var lite omtänksamt vid fronten. För när du inte kan se, tyvärr alltför mycket av sexkantiga strålkastare, förmodligen av goda skäl. Frontluckan är tänkt att föreslå att formen på kylargrillen och stötfångaren har reviderats. När det gäller motorer, kommer det inte vara mycket nytt. Samma sak gäller för interiören. Det kan komma några diskreta uppgraderingar infotainmentsystemet och några nya funktioner i driv säkerhetssystem, men bortsett från det är kan man förvänta sig från 2: s Gran Turismo inte alltför mycket nytt.

Bookmark the permalink.