Erlkönig: Mercedes-Benz A-klass

Till skillnad från de tidigare ögonblicksbilder av nya Mercedes A-Class, är denna prototyp helt naken, men i en matt-orange färg, vilket är typiskt för krocktestfordon. Detta har ökat den nya A-Klass, kan du se mycket bra här. Uppenbarligen har den ökat i synnerhet i bredd jämfört med den nuvarande Baur ek W176.

Mer utrymme tack MFA plattform

Spion skott av bilar Denna bild har optimerats för en kalibrerad skärm med en gamma på 2,2 och en temperatur av 6500 ° K färg

Mercedes-Benz A-klass.
Copyright: Automedia

I längden har Benz inte riktigt ökat, men verkade helt rymligare, som kommer att vara upp till den nya UD-plattformen, som för närvarande är alla mindre Benz modeller att bära. Detta möjliggör en förskjutning av motorrummet och sänkningen av platserna i det inre för att skapa mer utrymme. Man kan också vidare anta att stammen kommer att öka till följd och kan öppna bakluckan ytterligare.

På motorerna det är inget nytt att rapportera. Det återstår att anta att kommer att vara att ha den nya A-klass med den välkända 1,5-liters diesel och 1,6-liters bensinmotor. Kanske en roman 2,0-liters turbo diesel med all sannolikhet kommer att läggas. En plug-in hybrid är förmodligen fortfarande i utvecklingsstadiet, men har inte formellt införts.

När det gäller en ny AMG version: har det ännu inte sett, även om rykten cirkulerar att en Erlkönig i detta land bör kretsa varv. Om det finns, då han kommer säkert vill konkurrera med Golf R och dess 310 hk.

Bookmark the permalink.