Vipano: Porsche Senter Reutlingen talende kunder med interaktiv online tour

Nye måter å online markedsføring er Porsche Centre Reutlingen. Fra nå av kunder og potensielle kunder kan få en intens, sympatisk skuespiller innsikt i disse lokalene og rolig se de utstilte biler - uten å være på stedet. Mulig macht er en virtuell panoramisk tur, kort Vipano.

Selv biler på skjermen kan sees i virtuell omvisning på innsiden.

Selv biler på skjermen kan sees i virtuell omvisning på innsiden.
Copyright: Skjermbilde: porsche center-Reutlingen /

Bedre søkemotor rangering

Spesiell fordel: Vipano sikrer at besøkende opphold på siden lenge. Den lange oppholdstid og lav transittstoppfrekvens fører automatisk til en oppgradert med Vipano stedet i rangeringen av søkemotorene, spesielt Google, vil automatisk stige til toppen - området er for eksempel søket "bilforretning Reutlingen" betydelig mer sannsynlig funnet og markeder så nesten automatisk.

Innovative, attraktive og dynamiske

"Vipano er ekstremt innovative, attraktive og dynamiske. Dette passer godt med Porsche ", sier Harald Ruff, administrerende direktør i Porsche Centre Reutlingen fornøyd. Og han gir tre konkrete grunner har "svært raskt overbevist om dette online markedsføringsverktøy" til ham.

først: "The interaktivitet. Det involverer kunden og gjør ham til å bli aktive seg bokstavelig talt. "

I VIPANO Porsche Centre Reutlingen, ansatte forestille seg hvordan Geschäftsrührer og inviterer deg til å turnere.

I VIPANO Porsche Centre Reutlingen, ansatte forestille seg hvordan Geschäftsrührer og inviterer deg til å turnere.
Copyright: Skjermbilde: porsche center-Reutlingen /

Second: "Muligheten til å integrere alle de viktige personene i huset vårt som har kontakt med kunder med videosekvenser. Dette gjør det hele svært personlig og skaper nærhet. "

for det tredje Til slutt, "The kobling med andre leverandører i regionen, som er rettet mot en tilsvarende publikum. Jeg ser det som en god mulighet til å tiltrekke seg nye kunder. "

Betyr en enda sterkere kundeorientering

Totalt mente han den elektroniske presentasjonen med Vipano som et middel til enda mer kundefokus. "Kunden kan gjøre et veldig godt bilde av huset vårt på forhånd, den kan bevege seg nesten gjennom våre lokaler og rolig se på våre biler. Dette reduserer noen hemninger og oppfordrer noen til å stoppe og besøke oss. "

Bookmark the permalink.