Fahrbericht Volkswagen Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI: För semester och vardag

I intra-varumärkesförsäljningen duell, Volkswagen Caddy en hals-och hals race med T5 leveranser i det här landet nu. VW expanderade konsekvent sitt utbud av modeller för kompakta van och skåpbilar. Dessa inkluderar inte bara längre med nästan en halvmeter maxi version eller bara infört all-wheel variant, men också utrustningen liftare.

Det beror på hur California serien i storebror T5 campare som också vill använda sin bil som vanligt i vardagen. Detta gäller särskilt för Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI.

aggregat

Även om det fortfarande gäller pumpmunstycket version, är motorn klanderfri. Han är livlig och ekonomiskt. Den 2-liters diesel visar något utgångs svaghet och drar Fahrbericht Volkswagen Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI: För semester och vardag

Fahrbericht Volkswagen Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI: För semester och vardag
Copyright: auto.de

minst 1,7 ton Maxi ihållande power forward. Från 80 km / h kan i sjätte växeln redan vara insatt på ett säkert sätt utan VW fallet andfådd och måste slås tillbaka när omkörning på motorvägen. För en bil av denna kaliber, Caddy Maxi går förvånansvärt dynamisk och förvånansvärt neutral. För ESP men VW kräver 435 euro extra. Isoleringen av 2-liters dieselmotor är exemplifierande, och från motorvägen rådgivande hastighet dränka vindbrus vid A-stolpen hos motorn. Styrningen reagerar mycket direkt och omvandlar kommandon exakt.

interiör

Inuti är också Caddy Maxi Life Tramper inte riktigt dölja sin transportör rötter Fahrbericht Volkswagen Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI: För semester och vardag

Fahrbericht Volkswagen Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI: För semester och vardag
Copyright: auto.de

men bearbetning och instrumenteringen är bekant VW nivå. Operationen är intuitivt uppenbart. Detta gäller även för de utestående lätt att drivas farthållare. På hyllor råder tack vare de kommersiella fordons ursprung ingen brist, och återfinns i sidofack i framdörrarna även 0,7 litersflaskor lätt rymma. Instrumentbrädan är gjord av hård svart plast, men ser dibasiskt.

Fortsättning på sidan 2: video &# 8211; VW Caddy EcoFuel &# 8211; Driving scener; variabilitet; god natt&# 8230 ;; Inverterad värld; slutsats; Techn. uppgifter & pris

{PAGE}

Video: VW Caddy EcoFuel &# 8211; driv scener

{VIDEO}

variabilitet

Istället för sätena 6 och 7 i liftare leder med en vikt hopfällbar säng. Den är monterad så att till ett djup finns i hela beloppet på cirka 45 centimeter, stammen. Här Maxi spelar en avgörande fördel jämfört med liftare med den normala hjulbas som är 2.000 euro billigare från. Under sängram är också fortfarande utrymme för bagage. Den övernattning kan även expand för full boot kapacitet, och även om det är nödvändigt ersättas med ytterligare platser. Metallhållaren för uppviktaFahrbericht Volkswagen Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI: För semester och vardag

Fahrbericht Volkswagen Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI: För semester och vardag
Copyright: auto.de

Baksätet är stabila, men tyvärr också kosta lastrummet. För bredare föremål så snabbt saknas endast 30 centimeter i längd. Caddy finsmakare har stöd pole men ändå i sådana fall helt enkelt oanvänd och säkra de vikta sätena lätt med den transporterade lasten från.

god natt&# 8230;

Förbered läger för natten är något ur handen och tar lite övning lite mer än en minut. ryggar sätena får endast ungeklappt och framsätena skjuts framåt och redan fälls ut till 1,10 meter bred madrass. Längsta fästa gardinen som skyddar den sovande framifrån och sidan mot nyfikna ögon tar.

inverterad värld

I tillägg till den sovande leder liftare på varje sida fyra stora Fahrbericht Volkswagen Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI: För semester och vardag

Fahrbericht Volkswagen Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI: För semester och vardag
Copyright: auto.de

Zipper fickor, där också finna tröjor eller byxor plats. Men de skymmer utsikten från de bakre sidorutorna och så svårt visning diagonalt tillbaka. Tack vare sitt klara design och stora backspeglarna, Maxi bladen, men rankas relativt väl. 340 euro för den bakre parkeringshjälpen underlätta arbetet fortfarande oerhört. Mindre bra: Speglarna är inte uppvärmd. Vad är desto mer obegripligt eftersom det är vindrutan. Inverterad värld. Under den öppna halvkombi, som är utrustad med dubbla LED-lampor, kan också sättas upp en camping bord med två stolar. VW tillbehör ger också en yttertält, som är monterad vid den öppna bakluckan.

slutsats

För att Caddy Maxi Tramper är slutligen med inte bara utsidan men också hemma fortfarande ganska enkelt göras i snabbköpet för att resa Campingvan klass, shopping.

Data: VW Caddy Maxi Tramper 2.0 TDI

Längd x bredd x höjd: 4,88 m x 1,79 m x 1,83 m

motor (Typ, cylindervolym): Fyrcylindrig turbodiesel, 1968 ccm
Max. Ström103 kW / 140 hk vid 4000 varv / min
. Max Vridmoment: 320 Nm vid 1750-2500 varv / min

konsumtion NEDC i genomsnitt: 6,3 liter
CO2-utsläpp: 167 g / km

acceleration 0 till 100 km / t: 11,1 sekunder
topphastighet: 186 km / t

Tjänstevikt / nyttolast: 1719 kg / 641 kg
Trunk: 510 &# 8211; 3700 liter
Släpvagnsvikt: 1500 kg
Vändcirkel: 12,2 m

bas Pris: 26 739,30 EUR

Bookmark the permalink.