Hvor kjøper jeg bilen min? – Del 3: Kiesplatz- og flagg forhandler.

Den gamle følgesvenn gikk til hans død? Eller bare til nærmeste treet? Eller bare gått min kjøring? Det finnes utallige grunner som kan føre til at du følte det presserende ønske om å kjøpe en bil. Hvis da pengene er der fortsatt, kan jakten på drømmen bilen endelig begynne. Men hvor og hvordan du starter best? Hvor kan man kjøpe biler og hva er fordelene og ulempene med disse metodene?

Den tredje delen handler om den beryktede gruppen av verftet og flagg grus forhandler.

Bakgården som en utstillingsplass

Kilde: Rudolf Stricker (på Wikipedia)

Kilde: Rudolf Stricker (på Wikipedia)
Copyright: auto.de

Alle vet dem, flagg forhandler. Løkkene, bakgårder, tidligere parkering &# 8211; de trenger ikke eksklusive områdene for å åpne et kjøretøy handel. Plassen er leid ut, satt en beholder som salgs rom og runde runde opp bilen segmentet disordered. Noen har også et lite verksted på stedet, men vanligvis de fungerer som bare selger. Deres omdømme er ikke den beste, kyniske mennesker sammenligne dem med nedsettende hest handelsfolk fra tidligere tider. Og det vises også igjen og igjen tilfeller av useriøse leverandører som begår ved hemmelighets utilsiktet skade eller utsatt odometeravlesninger klart svindel. Men selvfølgelig dette ryktet er ofte uberettiget. Hvordan ambivalent deres troverdighet er dette interessant anekdote fra en privatkunde er veldig bra.

Fordelene med flagget forhandler er sikkert lavere priser i forhold til forhandleren eller juridisk garanti, som er nesten alltid utelukket privat kjøp. Tilsvarende vil en anta at han &# 8211; I motsetning til privat selger &# 8211; hans omdømme er viktig. Tross alt, kan hver kunde anbefale forhandleren eller bare fraråder å kjøpe fra ham. Dessuten har han vanligvis et variert utvalg av biler uten vekting til et bestemt merke eller klasse av kjøretøy, som spesielt ubesluttsom interessert først kan se i fred. Og amatører og eksport handelsfolk er spesielt populære vrak, som også er å finne her igjen og igjen.

Vær forsiktig med visse formuleringer

Rolf / pixelio.de

Rolf / pixelio.de
Copyright: auto.de

Du bør være oppmerksom på Kiesplatz- og flagg forhandlere, men i enkelte formuleringer som de omgå den lovbestemte garantien. Så dette er utelatt, for eksempel når kjøretøyet &# 8222; for eksport bare&# 8220; kjennetegnes, som i dette tilfellet eliminert ved lov garanti. Selv med en &# 8222; salg på vegne&# 8220; giveren blir kvitt det, som denne loven er en privat kjøp da, hvor garantien kan utelukkes skriftlig. Her bør kunden være forsiktig, fordi dermed skade allerede eksisterte under salget ikke kan kreves. Det bør også bemerkes at en garanti er ikke forveksles med en garanti. Førstnevnte er en lovfestet plikt, fristelse en valgfri, selger forsikring av enkelte tjenester.

Les mer om &# 8222; Garanti&# 8220; og &# 8222; Garanti&# 8220; du finner oss her.

Konklusjon

I likhet med den private kjøp bør tas fra en brukt bil forhandler til dette på en bil kjøp, sette opp et juridisk gyldig kontrakt for å beskytte seg selv juridisk fortsatt ikke identifisert defekter. de finner maler for dette formålet, samt en sjekkliste for kjøp av brukte biler, med oss ​​her. I tillegg kan det ikke skade også å spørre selgeren om en brukt bil sjekk i et profesjonelt verksted. I motsetning til private kjøp er forhandler kjøp, men den juridiske beskyttelsen av garanti (her bør du imidlertid være oppmerksom på smutthull) er en fordel og (for det meste) fast sted for giveren. Og likevel prisene vanligvis fortsatt godt under solide forhandlere. Men her en erfaren øye kan beskytte mot mange en ubehagelig overraskelse. Skulle det så selv ikke eier, kan det ikke skade å ta en kunnskapsrik venn når du ser bilen.

Bookmark the permalink.