Kia kallar priser för rostfritt stål plug-in hybrid

Det skapar upp till 58 kilometer rent elektricitet och ström köra upp till 120 km / t: Kia Niro plug-in-hybrid. Den crossover modell med uttag kommer i september att marknadsföra och kostar från 32,350 euro. Mindre regeringen inköps premie på 3000 euro är priset 29,350 euro.

Kia Niro plug-in hybrid

Parallellhybridsystemet av Niro, som består av en 1,6 liters GDI bensinmotor, elmotor och sexväxlad dubbelkopplingsväxellåda, medför den på en total effekt på 104 kW / 141 hk. Plugin-hybrid sprintar i 10,8 sekunder till 100 km / t, och ett maximum av 172 km / t är snabb. Trots den litiumjonpolymerbatteri med en kapacitet på 8,9 kilowattimmar, som kan laddas till en 230-volts uttag i 135 minuter, har bagageutrymmet en kapacitet 324 liter. Den maximala bogsering kapacitet är 1300 kilo.

mid Gross-Gerau - Utan Plug: Kia Niro hybrid har ett litet batteri, men som inte kan laddas från en extern källa.

mid Gross-Gerau &# 8211; Utan kontakt: Kia Niro hybrid samtidigt har också ett litet batteri, men som inte kan laddas från en extern källa.
Copyright: Kia

Erbjuds är Niro i versioner 7 Edition, vision och ande. Även av ingångs varianten innefattar, bland annat, en två-zons klimatanläggning, ljudsystem, Bluetooth, en ratt, elektriskt fällbara speglar, dimljus, varselljus och LED 16-tums aluminiumfälgar. Också fortfarande ombord finns sju krockkuddar, en adaptiv farthållare, inklusive frontkollisionsvarning, en autonom nödbromsassistent med Pedestrian Detection och Lane Departure Warning. Ett filbyte assistent och en cross-trafik Warner är valfria beroende på utformningen. Detta gäller även för ett antal andra komfort och säkerhetsfunktioner.

Bookmark the permalink.