auto.de tester: ECOCUT per – skär istället för att köpa en ny!

Vindrutetorkare utsätts för extrema förhållanden dagligen, om väder, smuts förblir insekt eller friktion på skivan. Två unga uppfinnare hade en idé och utvecklade en anordning med vilken det är möjligt att förnya gamla slitna torkar direkt på fordonet. Den ibland dyra inköp nya torkar kan därmed skjutas upp tills vidare. auto.de testade ECOCUT pro, avdragaren för gamla vindrutetorkare.

Visserligen lite skeptisk, jag var, när jag höll ECOCUT per för första gången i sina händer. Men kvaliteten finish och känsla av enhet övertygade mig. Kort sagt, studerade jag bruksanvisningen. Efter mer än ett år i bruk, måste det förnyas mina vindrutetorkare krävs.auto.de tester: ECOCUT per - skär istället för att köpa en ny!

auto.de tester: ECOCUT per - skär istället för att köpa en ny!
Copyright: auto.de

ansökan

Följ instruktionerna, rengöras jag början torkar med den medföljande svampen. Eftersom jag använder ECOCUT per för första gången med mina vindrutetorkare, valde jag ledningen 1 för att driva enheten till torkarläppen. Det hakade något tills jag kunde placera ECOCUT per final. Med ett lätt tryck till enheten glider bladet längs gummit. Och den andra torkar jag avskuren på samma sätt. Men här måste jag klaga som stoppade en liten "gummi näsa" i båda vindrutetorkare. auto.de tester: ECOCUT per - skär istället för att köpa en ny!

auto.de tester: ECOCUT per - skär istället för att köpa en ny!
Copyright: auto.de

Efter åter Ansetzten av enheten, detta dock kunde ta bort. Likaså arbetade Schneider vid bakrutetorkarens. Nu ser jag fram emot resultatet av torka. Resultatet perfekt, inga ränder.

slutsats

Kostnaden för vindrutetorkare är olika. Strykning eller Flachbalkenwischer kostar mellan 15,00 euro och 42,00 euro. Standard vindrutetorkare finns redan från 8,00 euro. Original torkare av fordonstillverkaren är naturligtvis mycket dyrare.auto.de tester: ECOCUT per - skär istället för att köpa en ny!

auto.de tester: ECOCUT per - skär istället för att köpa en ny!
Copyright: auto.de

Och så ECOCUT pro ett billigare alternativ för att slutföra byte av torkarbladen. Torkar kan förnyas två gånger med kroken, så då förvärvet av ECOCUT per uppgå av 15,95 euro lönar sig. Dessutom bladet enligt tillverkaren står fast runt 20 ansökningar och 10 fordon, så att ECOCUT kan användas per flera gånger. Kort sagt, en uppfinnings idé som fungerar. auto.de önskar laget ECOCUT per lycka!

Den ECOCUT per tillgängligt direkt i butiken på: http://www.ecocut-pro.de/

Bookmark the permalink.