Oldtimer: Styringen omkostninger og forsikring

Gamle metal på fire hjul er trendy. Det gør ikke kun i sin popularitet, men også i pris mere end nogensinde følt. "Ikke længere bare de sædvanlige mistænkte som store katte fra Coventry, hurtig Schwaben pile eller stjerne cruiser forsvinde i uopnåelige pris regioner", skrev for nylig fagbladet "klassisk bil marked," og klagede, "Bullis blevet uoverkommelige, ænder sat højt flyvning, og i staterne der er næppe en auktion, der ikke kræver en tidlig Toyota land Cruiser. "
Faktisk: "For oldie opfordrer oldie men afhænger alt," Johann Wolfgang von Goethe ville sandsynligvis forlade sin Gretchen sige i dag, ville han redigere tilpasning af "Faust" i moderne tid. Og det er ikke længere bare samlere med dybe lommer eller hobbyfolk med sorte fingernegle, der har opdaget deres kærlighed til firhjulede antikviteter. I mellemtiden, spekulanter drage fordel af tidligere epoker for flyvning i reelle værdier organer.

Billige forsikring for klassiske biler

Enorme udgifter til skat og forsikring har alle ikke grund til at frygte. Tværtimod. Således er de årlige omkostninger til skat er oprindeligt meget beskedne, forudsat at køretøjet har de eftertragtede H-plader for og bag på. Gennem denne nummerplade historiske køretøj er klassificeret som en kulturel og gunstig skattebehandling. Men kun hvis det er mindst 30 år gammel, den tekniske inspektion er gået, kan have originale eller moderne indretning samt god vedligeholdelsestilstand. Desuden skal motoren mindst fra samme serie er blevet opgraderet 30 år eller i de første ti år. Rapporten foreslår for en bil med 100 euro. 191.73 euro er at kontrollere så årligt på grund - uanset om det er en Mercedes SSK eller en Volkswagen Beetle. Køretøjer med H-plader kan også bevæges i miljøzoner andet gælder, betingelser, er et miljømærke ikke påkrævet.

Volkswagen Beetle (1966).

Volkswagen Beetle (1966).
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Wikipedia

Fordi det kan antages normalt, at passende køretøjer er særligt forsigtige og sjældent bevæger sig, mange forsikringsselskaber tilbyder specielle vintage takster på favorable vilkår. Men som regel under nogle yderligere betingelser. For eksempel kræver specialist OCC Assekuranzkontor fra Lübeck ligesom de fleste af sine konkurrenter, ud over de klassiske biler, en bil en daglig brug af oldies er udelukket rådighed til daglig brug i husholdningen og dermed for en privat garage eller en carport skal være til stede. Hans chauffør skal være ældre end 23 år, kilometertal må ikke overstige 10 000 km i år. Den ansvarsforsikring er skræddersyet til køretøjet, og starter ved 59.50 euro om året, det samme gælder for delvis dækning med 150 euro overskud, startende med 47,60 euro, med fuld forsikring&# 8230;

Bookmark the permalink.