Hold det rent: Bil vask på søndag

I mange stater bilister er søndage på bilvask deres tillid foran lukkede døre. Det er irriterende, fordi mange mennesker mangler i den øgede arbejdsbyrde i løbet af ugen simpelthen tid til bilpleje.

Et flertal af tyskere går ind for ophævelse af forbuddet bilvask om søndagen.

Et flertal af tyskere går ind for ophævelse af forbuddet bilvask om søndagen.
Copyright: ARAL

Da der er faktisk ingen overraskelse, at tale ud i en nylig Aral undersøgelse 56 procent af tyskerne er imod et forbud mod bilvask på søndag. For kun 26 procent af søndag er stadig off-grænser som en bil-vask dag, 18 procent er ubeslutsomme om dette spørgsmål.

vask faciliteter er lukket om søndagen i følgende tilstande: Baden-Württemberg, Bremen, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz og Saarland. I Bayern og Hessen, den lokale kommune eller planlægning myndighed beslutter. I alle andre stater, er bilvask tilladt på søndag, som faktisk i alle nabolandene i Den Europæiske Union (EU), deler de Aral eksperter.

Fordelen ved en ophævelse af forbuddet er for Ralph Sikora, Aral ansvarlig for bilvask forretning, er indlysende: En landsdækkende frigivelse af bilvask på søndag, ville efterspørgslen blive spredt over syv dage om ugen, især i weekenden, de lange ventetider ved bilvask forkorte. Samtidig turisme vask i Tyskland eller i nabolandet EU-lande ville undgå eksperten siger. Eftersom vaskesystemer næsten udelukkende styres automatisk og tankstationer har åbent om søndagen alligevel, er produceret i henhold til Ralph Sikora ingen yderligere byrde på tankstationen personale.

Tilbage til oversigt

Bookmark the permalink.