Opel gør Adam flott. Små biler nu med automatisk folde tag og

Opel Adam - Åben for alle

Opel gør sin mindste klar til sommeren. Adam ikke kun får nye farver, en automatisk transmission, men også et foldetag.

Automatisk bedre?

Hidtil køberen af ​​Opel Adam havde den luksus og komfort i en automatgear uden, men i tide til foråret 2015 satte Auto Opel efter. Adam kommer med Easytronic 3,0 til forhandlerne. der er den mindste af Opel uden koblingspedal til et tillæg på 600 euro. Hjertet i transmissionen er en koblingsmodul, som helt af sig selv indsætter gangene. Sammenholdt med den 1,4-liters 87 PS benzin Opels selv et forbrug fordel på 0,4 liter til manuelt forskudt modstykke (svarer til 109 gram CO2. Fra tilsat komfort selv at nævne. Det med den nye generation af automatiske gearkasser, den tilhører tidligere irriterende ryk fortiden er en anden salgsargument for Easytronic 3.0.

For lange touring Opel Adam

For lange touring Opel Adam
Copyright: Opel

Med smukke farve?

Anden innovation på Adam 2015 nye udvendige farver. en naturligvis vigtigt spørgsmål især for en racer livsstil, såsom Adam, som Opel har fastlagt på grundlag af modtagne ordrer. Fordi så langt kunder de utallige farver og udstyrsvarianter gerne have gjort brug. Nyt produkt farverne "Shiny Grey" og "Marangu Green" er. Sidstnævnte er ideel, hvis du ønsker at (eller kvinde) skiller sig ud virkelig sove. Helt vendte de "Stjerner version indeholder&Striber, "den Opel med det udstyr versionen Jam kombineret.

Mere sol uden tag

Den sidste nyhed for Adam er lige noget for foråret. Opel kan nemlig ryste allerede indført da Adam Rocks stof konvertible top på den resterende Adams. Ved at trykke på en knap på himlen over Adam besætning åbner inden for fem sekunder. Arbejder i staten og til 140 km / t, hvis du skal have det i en fart, når stjernekiggeri gange. Versionen "OPEN AIR" er Opel Händler fra 14.990 euro og giver lyst til de første skyfri foråret nætter.

Bookmark the permalink.