fotograferet igen: VW Touareg 2018

For et år siden vi beundrede de første billeder af en Touareg Erl King, nu SUV fra Wolfsburg blev fotograferet igen. Billedet viser en beefier front og en mere kantet design.

Square, prangende: VW Touareg svarer til den nye Tiguan

Nye Spähfotos af 2018 optræder VW Touareg.

Forsiden ser meget mere velnæret og offentlig.
Copyright: Automedia

Den tredje generation af VW Touareg vil blive officielt lanceret senere på året &# 8211; måske på IAA. Allerede, Wolfsburg SUV i det nordlige Tyskland er på vej, idet der tages hensyn næsten ingen forklædning. Kun et par stumper af klæde, der dækker mere eller mindre kan udnyttes detaljer.

Generelt er den nye Touareg er lidt kantet og tilpasser sig formen af ​​Tiguan. Imidlertid er halen næppe rørt i forhold til den nuværende model. Her lidt mangler ensartet designlinie lillebror. Man kan kun spekulere på, om Volkswagen til produktion visuelt endnu længere ændrer Touareg.

Smart, let og elektrisk &# 8211; Den nye Touareg bør give nogle

Nye Spähfotos af 2018 optræder VW Touareg.

Halen forbliver stort set uændret.
Copyright: Automedia

Det indre af SUV kunne næppe blive taget til fange af kameraerne. Men her forventer vi sandsynligvis et nyt infotainment-system, flere semi-autonome funktioner og en virtuel cockpit. Selv om den nye Touareg vil sandsynligvis være lidt større end den nuværende model, vil det stadig være nemmere. Vi skylder MLB Evo platform, hvor en masse af aluminium anvendes, og som også er installeret i Audi Q7. Også forventes for 2018 modeller Porsche Cayenne og Lamborghini Urus sat på samme grundlag.

Også tak til udstødningen skandale vi er tilbøjelige til at se det første gang, hybride modeller af Touareg. Et fuldt elektrisk version er usandsynlig, men stadig på bordet. Selvfølgelig vil Touareg fortsat være tilgængelige med forskellige benzin- og dieselmotorer &# 8211; omend sidstnævnte endnu ikke i USA. Den nye Touareg vil sandsynligvis blive officielt præsenteret på Frankfurt Motor Show i september. Så vil vi se, hvilke pile har Wolfsburg for deres største og dyreste SUV i sitre.

Bookmark the permalink.