Erlkonig: BMW 2-serie Gran Tourer får ansigtsløftning

Ganske vist Active Tourer og grand tourer fra 2 serie er ikke ligefrem de mest succesfulde modeller fra BMW. Det er heller ikke forventet, da modellerne blev introduceret, 2014. Deres formål var blot for at finde Bavaria adgang til et segment, hvor Mercedes-Benz allerede travlt med at forsøge at erobre nye nichemarkeder i stille ensomhed af sine egne.

Den nye grand tourer en øvelse i tilbageholdenhed

Spion skud af Biler Dette billede er optimeret til en kalibreret skærm med en gamma på 2,2 og en temperatur på 6500 ° K farve

BMW 2-serie Gran Tourer.
Copyright: Automedia

Ikke desto mindre er det tid til at give MPV sin første ansigtsløftning. På vores snapshots får du endda gode indtryk på bagsiden-end design. Her har du næsten helt undværes dæksler. Halen blev modificeret kun i de lavere områder. Ellers blev den bagerste karmen efterladt i almindelighed, i det hele taget temmelig uberørt.

Da det var en smule tankevækkende ved fronten. For når man ikke kan se, desværre, alt for meget af de sekskantede forlygterne, sandsynligvis med god grund. Den forreste dæksel er beregnet til at foreslå, at formen af ​​kølergrillen og kofangeren er blevet revideret. Som for motorerne, vil det ikke være meget nyt. Det samme gælder for det indre. Det kan komme et par diskrete opgraderinger infotainment og et par nye funktioner i de drivende sikkerhedssystemer, men bortset fra det er du kan forvente fra 2s grand tourer ikke for meget nyt.

Bookmark the permalink.