Test Mitsubishi Outlander – Ud af denne verden

Holger Zehden &# 8212; Den økonomiske krise har ramt det tyske bilmarked på alle fronter. Selv den tidligere boom segment af sport utility køretøj (SUV) kommer i vakle. at grave en mulighed for udbyderen af ​​overkommelige modeller til dyre top hunde som BMW X3 og Audi Q5 vandet. En af disse repræsentanter er den tredje generation af Mitsubishi Outlander, som er at give 2013 primært som den første plug-in hybrid SUV sensation.

Ikke spændende, men elegantTest Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden

Test Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden
Copyright: auto.de/

Spændende design af den nye Outlander er virkelig ikke. Med vedtagelsen af ​​den fælles platform af Citroën C-Crosser og Peugeot 4008 er også kendt af Lancer snude med en stor køler og forlygter grum historie. Den nye Outlander er meget køligere og mere elegant dermed. Et ekstremt smalt køler kombinerer de neutrale udseende forlygter. Selv om det bevarer sin option til syv sæder, Outlander i profil ser mere dynamisk. "Skyld" det er den faldende bagud tag og vindue linje. Hertil kommer, at bagenden ser endnu mindre samlede "skabsvæg-lignende" end i forgængeren.

interiør & udstyr

På trods af mere dynamisk tegning agterstavnen næppe kompromiser man skal også have belastningen volumen med den nye Outlander. Med 550 til 1.681 liter, den tredje generation af japanske mid-size SUV sluger kun ti liter mindre end det foregående kanter. Basen benzin falske denne klare med et maksimum på 1.754 liter. Kun i syv-sæders konfiguration er den nye Outlander halter Test Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden

Test Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden
Copyright: auto.de/

med 145 liter sin forgænger (220 liter) godt bag. Når interiør Mitsubishi, dog er steget markant. Den chunky midterkonsol med forskellige plastmaterialer er blevet afløst af en moderne og elegant version af pianolak. Kun skifter og knapper er lavet &# 8211; nu klart wertigerem - plastik for at undgå grimme fingeraftryk.

Den største fremgang, men gør japanerne under kørekomfort. Sæderne er mere komfortabel polstret og kan nu også bedre indstilles til den ønskede siddeposition. Selv de bageste sæder med op til 25 centimeter kan flyttes frem eller tilbage. Det delvist irriterende kraftig støj af sin forgænger med hurtig motorvej rejser er også nu passé. Den lydisolering af den nye Mitsubishi Outlander er på øverste niveau.

Velstand Diesel

Apropos top-niveau: Med det udstyr Mitsubishi har foretrukket at diesel, efter mottoet: Hvem alligevel ruller flere penge til en diesel ud gør mere endnu specielt tudser løs for mere udstyr. For mens benzinmotoren er kun tilgængelig i varianterne "Inform" og "Inviter"Test Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden

Test Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden
Copyright: auto.de/

diesel starter kun, når "Inviter". I stadig ligge med diesel to omfattende udstyrslinjer "Intens" og "Instyle". Men selv i bunden af ​​Outlander er veludstyret. Ud over den markant øgede kvaliteten af ​​de materialer, de japanske tilbud i basen allerede syv airbags, fartpilot, el-ruder, klimaanlæg, midterarmlæn, lyssensor, radio-CD / MP3 kombination med USB audio interface. I den øverste udgave "Instyle" som lædersæder, opvarmede sæder, navigationssystem og en elektrisk betjent bagklap inkluderet er. Tillæg Mitsubishi giver også assistance system som adaptive fartpilot (ACC), bagende varslingssystem (FCM) og Lane Keeping Assist (LDW). Selv med det udstyr, Outlander derfor må ikke længere gemme sig bag konkurrencen.

køreegenskaber

I øjeblikket tilgængelig for Outlander kun to enheder at vælge imellem. En 2,0-liters benzinmotor med 150 hk og en 2,3-liters dieselmotor med samme effekt. Kun den allerede dyre diesel tilbydes med 6-trins manuel gearkasse i det højeste niveau af udstyr, så godt. De fire-wheel-drev, er der også kun i diesel som en manuel kontakt.Test Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden

Test Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden
Copyright: auto.de/

Den benzinmotor må nøjes med de to laveste udstyrsniveauer og 5-trins gearkasse. Men denne lovgivning skaber en yderst velkoordineret oversættelse til den dag, der overbeviser begge ture i byen og på lange motorvejsstrækninger. Chassiset giver også i næsten alle livslang et godt kompromis mellem komfort og dynamik, kun i meget dårlig vej rumbles bagakslen noget. Parkeringspladsen kræver lidt øvelse med Outlander indtil føreren har tilpasset til dimensionerne af de store SUV'er.

Som med det udstyr, der er benzinmotoren også dårligt stillet i firehjulstræk. På alle fire, Outlander skifter som benzin kun sammen med den 6-trins CVT automatgear. Diesel tilbyder også en kombination af manuel sekstrins boksen og fire-hjulet. Forbruget af benzin var i stand til at overbevise dem. Den 1,5-ton SUV godkendt på trods af den kolde og dårligt vejr i vores test i gennemsnit 8,0 liter pr 100 km. Selv om disse er givet 1,2 liter mere end producenten i betragtning af køretøjets størrelse og -Vægt men en god praksis værdi for en benzinmotor i øvrigt, med kun fem gear.

Konklusion

Selv hvis han ikke ser ud som det kunne Outlander være en stor succes for japanerne. Ud over omfattende udstyr og god håndtering Mitsubishi har to trumfer i ærmet. For det ene, konkurrencedygtig pris. Starten ved korrekt udstyret benzinmotor med 24,490 euro, diesel er &# 8211; med flere funktioner &# 8211; at have fra 30,691 euro. Direkte konkurrenter er væsentligt højere. Kia og Hyundai opfordring til sin Outlander rivaler Sportage og Santa Fe omkring 29.990 euro. En Audi Q5 starter kun på 35.200 euro, 36.400 euro endda være grund til en BMW X3. 

Den anden trumf starter selv i slutningen af ​​januar 2013Test Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden

Test Mitsubishi Outlander - Ud af denne verden
Copyright: auto.de/

i Japan og går under navnet "PHEV". Forkortelsen står for "Plug-in Hybrid Electric Vehicle." Ud over den 2,0-liters benzinmotor af outlander PHEV har to elektromotorer til 82 hk, henholdsvis på forsiden og bagakslen. I kombination med den højt Mitsubishi første serieproducerede bil til et volumen producent bliver nødt med permanent firehjulstræk elektrisk kun 1,7 liter benzin pr 100 km. Værdien af ​​standard cyklus er sandsynligvis i praksis sikkert korrigeret væsentligt opad. Men selv en faktiske forbrug af tre til fire liter ville være i slutningen af ​​en iskold bruser til konkurrencen i segmentet. Også, at prisen sandsynligvis være at nippe andre producenter. I Japan hybrid Outlander starter i slutningen af ​​januar 2013 svarer til næsten 29.000 euro.

Mens Mitsubishi med den nye Mitsubishi Outlander har gjort med hensyn til teknologi, udstyr og kvalitet nødvendige korrektioner med henblik på at fortsætte med at konkurrere med den stigende konkurrence, japanerne slog alene et trick med sin prispolitik. Surprise du gnide dine øjne for, hvor meget bil du kommer til dato for hans penge: Den nye Outlander synes ude af denne verden.

Techical data Mitsubishi Outlander 2.0 MIVEC 2WD ClearTec Invite
  
Længde / bredde / højde (m)4,66 / 1,80 / 1,68
Akselafstand (m)2,67
  
motor4-cylindret benzinmotor
magt 
Displacement (cc)1998
(KW / hk)110/150
max. Drejningsmoment (Nm ved U / min)495
Tophastighed (km / t)190
Acceleration 0-100 km / t (s)10.6
  
forbrug 
Test-Forbrug (L / 100 km)8,0
Test CO2 Ausstoß¹ (g / km) 
Forbruget af producenten (l / 100 km)6.8
CO2-udledningen i overensstemmelse med fabrikantens (g / km)157
Emission kategorieuro 5
EnergiklasseD
  
Udstyr (basismodel)syv airbags, fartpilot, el-ruder, klimaanlæg, midterarmlæn, lyssensor, radio-CD / MP3 kombination med USB-lyd-interface
  
Vægt og nyttelast 
Tør vægt (kg)1455
totalvægt (kg)1985
Boot volumen (l)591-1754
  
Pris (EUR) 
Grundlæggende model fra24,490.00 €
Test bil fra28,469.90 €
  
bedømmelse 
Udvendigt design1.9
Interiør design1.8
multimedie1.9
kørsel1.9
forbrug2.1
  
Omkostninger per Jahr² (EUR) 
Kraftstoffkosten³1,920.00
skatter

134,00

afskrivninger4,270.49
De samlede årlige omkostninger6,324.49
  
testresultat1.9
  
¹ Baseret på beregninger af den bayerske stat Kontoret for Miljø
² De årlige omkostninger består af udgifter til brændstof, vejskat og beregnede afskrivninger (15 procent s. A.) Sammen
³ brændstofomkostninger på 1,60 euro / liter præmie og en årlig kilometertal på 15.000 kilometer
om &# 8230;

+ lav pris
+ godt håndværk
+ Masser af plads
+ Tilgængelig snart være den første plug-in hybrid

Contra &# 8230;
&# 8211; Kun en benzin og diesel motor på tilbud
&# 8211; Benzin motor med automatisk firehjulstræk som
&# 8211; Tvunget til diesel til højt niveau tøj
Bookmark the permalink.