Test Mitsubishi Space Star Facelift: Billigere er ikke det

Nej, ikke ASX og ikke Outlander er bestseller af Mitsubishi-programmet, men den lille Space Star. Næsten 4340 stykker er blevet solgt i de første tre måneder af dette år, ifølge Federal Motor Vehicle Office, sidste år var der 14,237 køretøjer. Efter tre års microcars får nu i midten af ​​modellen cyklus af en ansigtsløftning doneret.

Købere vil ikke kun gavne fra en vurdering af optikken, interiør og en anderledes afstemt affjedring, men - hvis de er hurtige - også midlertidigt nedsatte priser.

Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi Space Star.
Copyright: Auto-Medienportal.Net

Design og interiør

Med den nydesignede forsiden af ​​Space Star må nu se meget mere vokset op. Nye forlygter, en klassisk gitter i stedet for den tidligere "Louvre", og en underspillet, indikerede magt kuppel på motorhjelmen er ny Mini, sammenholdt med de nye kofangere godt til ansigt. På bagsiden, en nu også mere støbt kofanger og reviderede baglygter fundet. Afhængigt af udstyret, er der mulighed LED-teknologi. Den reviderede design giver Space Star en længde stigning på mindst 8,5 centimeter - men de indvendige dimensioner forbliver de samme.

i værdi - tilføjede Definerer indre har alligevel. Der er (kunne opvarmes på anmodning) sæder med bedre kvalitet polstring og lidt mere kontur på bagsædet samt (afhængigt af udstyr), en læder rat, masser af krom og klaver sort og digital radio.

Selv om Mitsubishi Space Star er dens tendens til at rulle altid ikke helt skjule, men de stivere fjedre og retuned støddæmpere giver sammen med den elektriske servostyring for en betydelig fortjeneste. Selv motorveje tredje ordens arbejder gennem den lille fem-dørs glat forbløffende beherskelse. kan overbevise ligesom EVU i topmodellen. Den automatiske konverterer kraft med tiltalende lille forsinkelse i fremdrift og kommer helt uden den berygtede "elastik effekt" fra.

Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi Space Star.
Copyright: Auto-Medienportal.Net

Motorer og priser

Mitsubishi har ikke ændret motoren rækkevidde. Under hætten, den kendte tre-cylindrede potter, 1,0-liters motor med 52 kW / 71 PS i byen tilstrækkelig overland men stadig lidt ser træt. De ni hestekræfter stærkere 1.2-lLiter laver meget bedre og giver begrebet betingede rør takket være højere moment mærkbart mere køreglæde. Men hvem ønsker at blive købt dyrt, på grund af den større motor er forbeholdt den øverste version. Det gør mindst 14,290 euro, mens basismodellen for 9990 Euro tilbydes.

Men listepriser - i hvert fald midlertidigt - røg og spejle. De, der beslutter at slutningen af ​​august til en ny Space Star, hvilket sparer 2.000 euro. Rabatten gives fuldt ud for alle Mitsubishi-modeller. Hertil kommer, at den "Intro Edition" og "Intro Edition +" det udstyr programmet berige til markedet. Den tidligere tilføjer til den grundlæggende version af klima- og lydsystem og centrallås med fjernbetjening. Plus-versionen er, du stadig læderrat og gearknop, allerede næsten ødsel mange krom, opvarmede sidespejle og højdejusterbare forreste passagersæde på toppen. Højdepunktet er den eksklusive Smart link navigation med 6,5-tommer berøringsfølsom skærm, der har tørre og zoom-funktion og tilslutningsmuligheder smartphone og Tom Tom maps.

Gem s er ikke mere, det er også knap. Oven i købet givet Mitsubishi siden 2015 fem års garanti på sine køretøjer.

Tilbage til oversigt

Specifikationer Mitsubishi Space Star 1,0 (1,2)

Længde x bredde x højde (m):3,80 x 1,69 x 1,51
Akselafstand (m):2.5
motor:3-cylindret benzinmotor 999 (1193), cc
magt:52 (59) kW / 71 (80) hestekræfter ved 6.000 U / min
Maks. Drejningsmoment:88 (106) Nm ved 5000 (4000) U / min
maksimalhastighed:172 (180) km / t
Acceleration fra 0 til 100 km / t:13,6 (11,7) sekunder.
Forbrug (gennemsnitlig EU-norm):5,0 (4,8) liter
CO2-udledning:96 g / km (Euro 6)
Effektivitet:B
Bremse vægt / nyttelast:920 kg / 370 (420) kg
Trunk størrelse:235-912 (209-881) l
Max trækkende kapacitet .:(200 kg)
Vendediameter:9,2 m
dæk:165/65 R14
Base Price:9990 (14.290) Euro
Bookmark the permalink.