Test Honda Civic 1.8 i-VTEC Livsstil – Den sidste århundrede

En af Honda Civic er afgjort: anderledes. Dette begynder med futuristisk udseende, den matchende cockpit, og slutter med den motor, der løfter sig med variabel ventilstyring mod udviklingen i turbo tvunget induktion.

optik

Test Honda Civic 1.8 i-VTEC Livsstil - Den sidste århundrede

Som sporty da Civic er tilgængelig, 1,8 i-VTEC er ikke.
Copyright: auto.de

Honda Civic jeg kom her til testen fungerer som faldet ud af tid. Tidligere, kan udvendig styling og cockpit have syntes futuristisk, nu arbejdet giver Civic med mig den samme følelse som et resultat af "Star Trek: The Next Generation"; så har derfor på det tidspunkt præsenterede fremtiden. Men mens Picard og Co. flimrede for 27 år siden for første gang på den lille skærm, Honda Civic ser kun siden 2006 som denne, som det ser ud i dag. Udefra var den niende generation brodden trods alt, noget der gør de tidligere fastlys enheder på bagsiden og forsiden temmelig konventionel. Så Civic, mens den stadig meget forskellig fra resten, men værd at se.

interiør

I modsætning til den indre. Selv om du er klar over, at Honda er forpligtet til brugervenlighed i nuværende modeller, men den usædvanlige udseende tilslører dette. Alt for mange annoncer og alt for mange forskellige former og farver simpelthen forvirre for meget at Honda nybegynder, hvilket også kunne forklare de meget overskuelige salg. Fordi efter alt, hvad der er et ordsprog? Landmanden bevæger sig ikke, han ikke kender. Eller noget i den stil &# 8230; Derfor er de samme gamle tyske modeller sælger så godt, hvor en generation ligner en mild ansigtsløftning af ovenstående.

Test Honda Civic 1.8 i-VTEC Livsstil - Den sidste århundrede

Udseendet og fornemmelsen af ​​cockpittet ikke længere er hensigtsmæssige.
Copyright: auto.de

Det hele gør et andet blik temmelig meget i cockpittet i Honda Civic fornuft. Den store buede display på instrumentbrættet, er hastigheden omkring digitalt vises. Fordi annoncen blev hidtil fortrængt opad, skal visningen være næppe taget væk fra vejen. En head-up display ville være unødvendigt. Den farverige lys stribe lige ved siden af ​​det skifter alt efter kørestil, farven på grøn ( "eksemplarisk økonomisk kørsel") - til den dybe røde ( "gamle bly fod!"). Selv den indbyggede computer, som ellers klemt et sted mellem speedometer og omdrejningstæller, findes igen. Om det var nødvendigt hurtigst muligt, de runde instrumenter med blå skæl, hvide tal og symboler i rød, hvid og grøn løb kan diskuteres.

Platzangbeot

Til dette Honda Civic Square, og selv om det ikke engang få andre producenter til at tænke på. Således kan sædet af den bageste bænk foldes op, gør plads til to cykler afholdt, hvis du har fjernet forhjulene. Stadig, stående i den bageste del af Honda Civic - bag en ikke ubetydelig lasteenden - 467 liter lagerplads er tilgængelig; Øverste værdi i den kompakte klasse. Hvis du folder bagsiden af ​​den bagerste bænk klassiker til at passe i alt 1.378 liter i fem-dørs Civic.

køreegenskaber

Test Honda Civic 1.8 i-VTEC Livsstil - Den sidste århundrede

Gennemtænkte: Magic Seats
Copyright: auto.de

Den 1,8-liters i-VTEC-benzinmotor i min tekst bil passer perfekt med mit indtryk af interiøret. For mens hele verden er i fare for nedskæringer og tvungen ventilation, hvor de første tre-cylindrede turbos er selv i business class i kulissen, kan Honda fortsætte med at trække vejret frit Civic. I sin 1.8-liters motor, den japanske afhængige variabel i stedet for en turbo ventil. Som et resultat, bør motoren teoretisk kræver mindre vedligeholdelse (som i 14 dage ikke var virkelig testet) og selv være i kraft levering. Desuden vil motor efterspørgsel den nederste spids nødt til at have, når det drejer sig tid ordentligt til det punkt. Men faktisk, benzin motoren afgiver sin magt ganske harmonisk, dens maksimale kun opnås ved 4300 omdr / min

Ikke desto mindre Civic gør en stor benzinmotor dynamisk drevet ganske sjovt. For mens japanerne skubbe med 132 kg tungere diesel under hjelmen i snævre hjørner snarere end forhjulene, benzinmotoren føles meget mere adræt. Chassiset gør et godt stykke arbejde her, og også den fem-dørs ville se godt ud på den adaptive chok fra kombinationen. Generelt Honda bør slå nogle skruer, så de veteran japanske ikke for meget får alle bagefter. Fordi konkurrencen i den kompakte klasse er hårdere end nogensinde. Og mens mange konkurrenter skinne med moderne teknologi og optik, Honda Civic ser en smule tilovers fra sidste århundrede.

Specifikationer Honda Civic 1.8i-VTEC

Fem-dørs kompakt bil
Længde / bredde / højde (m):4,32 / 1,77 / 1,47
Akselafstand (m): 2,60
motor:Fire-cylindret in-line benzinmotor
forskydning:1798 cc
magt:104 kW / 142 hk ved 6.500 o / min.
max. drejningsmoment:174 Nm ved 4300 omdr / min
tophastighed:215 km / t
acceleration 0-100 km / t:9,6 s
Test-Forbrug:7,5 l / 100 km
Forbrug Producent:6.1 l / 100 km
CO2 Producent:145 g / km
Emission standard:EURO 5
Energiklasse:D
Vægt / nyttelast
Egenvægt:1336 kg
. Bruttovægt:1750 kg
nyttelast:414 kg
Boot kapacitet:467 &# 8211; 1,368 l
bund Prisfra 16,950 euro
Pris testbil:30,550 €
Anslåede omkostninger per år
skat:106,00 euro
brændstof:1767.00 €
Afskrivninger:4582.50 €
De samlede årlige omkostninger:   6455.50 €
* Omkostninger pr år består af udgifter til brændstof, vejskat, den imputerede værdi tab (15 procent s. A.)
** Brændstof omkostninger på 1,55 euro / liter super benzin og en årlig kilometertal på 15.000 kilometer
Bookmark the permalink.