Test Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D 4WD: Har ikke lyst til Van?

Du ved spontant, som er den mest succesfulde plug-in hybridbil i Tyskland? Det kommer fra Japan, specifikt fra Mitsubishi, og er Outlander. Hvilket er det stadig godt som benzin og diesel.

Ikke desto mindre er tilbuddet forbliver behageligt håndterbar, fordi for hver af drev er der kun én magt fase, som i begge tilfælde med 110 kW / 150 hk er også stadig den samme. Vi kørte 2,2 Di-D 4WD, hvor kapaciteten er tættere på 2,3 liter.

Mitsubishi Outlander.

Mitsubishi Outlander.
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Mitsubishi

Ansigtsløftning til 2016

Serien har fået nyt design for dette år. Af de ca. 100 ændringer, især den nye front design og især boomerang-formet krom bar på hver side af den modificerede kofanger slående. tilbage og SUV bidrager nu lidt mere glans. Alt i alt sker både ædel og dynamisk på Outlander.
Interiøret er også blevet opgraderet. at se godt er de aflejringer på instrumentbrættet og døren interiør trim, som formentlig vil huske korn af bambus. Der er også en lille klaver. men ellers det går til noget mere rustik trods ansigtsløftning. Dette gælder især for ganske prunkløst designet midterkonsollen. Der vil du også finde på knappen for valg af firehjulstræk, med os har meget bedre kunne lide drejeknappen fra den forrige generation, det var i stand til at se, hvor hjulet roterer mens nøglen ikke afsløre noget, men kun den Bordcomputeranziege men lige. Tre tilstande er tilgængelige: Eco-tilstand (bagaksel tændes kun når det er nødvendigt), permanent firehjulstræk og kørsel med differentialespærre på jorden.

drev

Efter en pause for diesel springer til trykket på start-knappen. De seks-trins automatisk (1800 Euro omkostninger) skifter gear behageligt blødt og reagerer hurtigt på gas kommandoer som krævet kan bringes i indgreb manuelt via skiftekontakter. Den Outlander også ophidset af en nøjagtig styring og komfortabel affjedring med ikke fastere dæmpning. Med hensyn til hjælpesystemer Mitsubishi tilbyder en pakke. Det omfatter for 1.400 euro, en adaptiv fartpilot og et Kollisionsadvarsel med bremse intervention og en vognbane afgang varslingssystem, der fungerer relativt pålideligt, men logger lidt sent efter vores mening.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander
Copyright: Auto-Medienportal.Net

interiør

En af de store styrker ved Outlander er hans plads. Således kan passagererne klage over manglende hverken knap eller knæ rum eller for kort benstøtter på anden række. Selv med outworked tilbage bænk - det kan justeres på 25 centimeter - det er stadig for kommod. Eng er dog i serie tre, der er som standard udstyret med diesel (benzinmotor er kun tilgængelig med fem sæder). De to ekstra pladser virkelig er kun godt som en kortsigtet lappeløsning, men stå for den store variation af japanerne. Det er ikke engang så meget høje vinklede knæ eller benet, men især den manglende højde for hovedet, som er i området af bagklappen beslag, kræver ophævelse. Bagagen er selvfølgelig ligegyldigt et næsten 1,70 meter lang belastning overflade og over 1.754 liter beholdervolumen til rådighed for når det er nødvendigt.

Outlander har også relativt store vinduer, som nu ikke længere er en selvfølge. Selv de tredje sideruder bag C-stolpe giver trods tyk D-søjle under manøvrering helt andet udseende skråt bagud. Under alle omstændigheder køretøjets dimensioner, når de anløber eller forlader en parkeringsplads kan estimeres relativt godt.

Konklusion: Outlander, ved den måde, ikke bærer typeskiltet, men som modelnavnet Land Rover Discovery på forsiden hætte, er en af ​​disse SUV'er, der anbefales som et alternativ for dem, der er på udkig efter plads og fleksibilitet, hvor en varevogn, men meget billede af familiens bil klæber. Og fem års garanti, er der også. (Ampnet / JRI)

Specifikationer Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D 4WD Aut.

Længde x bredde x højde (m):4,70 x 1,81 x 1,68
motor:4-cyl diesel, turbo, 2268 cc
magt:110 kW / 150 hk ved 3.500 U / min
Maks. Drejningsmoment:360 Nm ved 1500-2750 o / min
ECE-forbrug:5,8 liter
CO2-udledning:154 g / km (Euro 6)
Effektivitet:B
maksimalhastighed:190 km / t
Acceleration fra 0 til 100 km / t:11,6 sek.
Bremse vægt / nyttelast:min. 1736 kg / max. 524 kg
Trunk størrelse: 145-1754 l
Max trækkende kapacitet .:2000 kg
Vendediameter:10,6 m
dæk:225/55 R18
pris:35,290 €
Bookmark the permalink.