Test Nissan EVALIA 1.6 Billig familiebil over dagens Premium Attitude

Ingo Koecher &# 8212; Omkostningsoptimering spiller en stor rolle i alle producenter. Så hver bilproducent har sit eget kit, bygget på samme chassis altid med forskellige konstruktioner af nye modeller. Med den kompakte van præsenterer EVALIA Nissan hans seneste model. Bilen er baseret på B-platform, som allerede er installeret i Nissan Juke koncernen.

Ud over alle Premium Attitude

Premium eller ej, der er en lang række mennesker, der blot har brug for en bil. Det er pålidelig, rummelig og prissat ikke i dimensionerne af et dobbelthus. simpelthen stoppe kun én bil, hverken mere eller mindre.

Det er med denne efterspørgsel begynder Nissan Med sit kompakte van EVALIA. Men her japanerne gå et skridt videre og stille spørgsmålet, hvorfor titlen "familie bil" er synonymt i dag med en bil, der har lidt mere at byde på end fire hjul og et rat. Med EVALIA vil modsætte i segmentet af overkommelige familie biler Nissan denne "forarmelse". Således kompakt van, udstyret starter med en 81 kW / 110 hk benzin, på 19.480 euro. Det er klart, da prisen er også på listen mulighed. På hvilken navigation og multimedie pakke Nissan Connect Find USB, iPod og Bluetooth-interface Test Nissan EVALIA 1.6 Billig familiebil over dagens Premium Attitude

Test Nissan EVALIA 1.6 Billig familiebil over dagens Premium Attitude
Copyright: auto.de

samt fartpilot og hastighed, yderligere to enkelt pladser til at folde den tredje sæderække og separat ventilation til 800 euro og metallak til 350 euro ekstra. der var&# 8217 s.

drivaggregatet & udstyr

Serien omfatter servostyring, elektronisk stabilitetsprogram ESP, ABS blokeringsfri bremser, seks airbags, glidende bagfra på begge sider samt klimaanlæg og centrallås. Under hætten, inline fire-cylindrede motorer. At vælge den 1,6-liters benzinmotor vores test bil er 81 kW / 110 hk med en manuel transmission femtrins samt to 1,5-liters turbo-dieselmotor med 66 kW / 90 PS og 81 kW / 110 hk med manuel fem- eller seks-trins manuel gearkasse.

kørsel

Dens rødder til arbejdshest NV200 Nissan EVALIA bestrider ikke. Ikke desto mindre vise forskelle som opgraderet med en aluminium bar gitter, vinduer skrifttype af flanken, og bagklappen, at det er den kompakte varevogn i serien og ikke van. Det detaljerede arbejde fortsætter i interiøret. Mens NV200 opfylder alle funktionelle krav, midterkonsollen af ​​instrumentbrættet og døre med ansøgninger, der skal opgraderes i aluminium udseende på EVALIA. Desuden er det tre-egede rat omgivet af en ligeledes udført i aluminium udseende lås.

Den udsyn hele vejen rundt i japansk er godt for alle pladser. Behageligt er lidt forhøjet siddeplads. er i forbindelse med de kompakte dimensioner på 4.400 mm i længden og 1.695 mm i bredde lidt Test Nissan EVALIA 1.6 Billig familiebil over dagens Premium Attitude

Test Nissan EVALIA 1.6 Billig familiebil over dagens Premium Attitude
Copyright: auto.de

Håndtering indenfor by- boligmiljøer garanteret. Hertil kommer, at fleksible interiør er lig med nogen dagligdags situation. Med meget lille indsats, til lastning volumen være ved at folde og folde foran den bageste bænk fra 900 til op til 3100 liter ekspandere. I nyttelasten, men det skal sikres, at det maksimale antal på 490 kg ikke overskrides. Startende fra Van koncept, lasteevne er under gennemsnittet lav. For selv med syv passagerer à 70 kg vægt er ikke mere plads til bagage.

Monteret var vores test bil med den eneste benzinmotor. In-line fire cylinder med dens 81 kW / 110 PS blev koblet til manuel transmission femtrins. Inden for bygrænsen af ​​benzin forudsat tilstrækkelig ydeevne. Indrømmet, sprints er derfor ikke muligt, fordi den gennemsnitlige hastighedsområde skal derefter hurtigt forlade opad. Dette vil igen uundgåeligt føre til højere end gennemsnittet forbrug. Men lad os være ærlige: Hvem du venligst være en Nissan EVALIA sætter til når begær i sin spand sæde at brute pres? Her Nissan tilbyder GT-R, auto.de rapporteret på kampfly af vejen.

Men tilbage til familien van. Under EVALIA gjort en temmelig god figur i byen, ville vi have håbet lidt mere magt til cross-country ture, især ønsket en sjette gear. Fordi japanerne begynder med fem gear hurtigt at arbejde uden den midterste hastighedsområdet. Remedy byder her diesel med seks-trins manuel gearkasse.

Ud over den forfinelse af forbrug skuespil når de køber en bil en stadig vigtigere rolle. Især hvis der er at være en familie bil. For så kan man ikke køre bilen til Test Nissan EVALIA 1.6 Billig familiebil over dagens Premium Attitude

Test Nissan EVALIA 1.6 Billig familiebil over dagens Premium Attitude
Copyright: auto.de

at blive set, men for at komme fra A til B. Og bar alle præmie Attitude, men altid holde omkostningerne i tankerne.

forbrug emne

Nissan er forbruget af EVALIA et gennemsnit på 7,3 liter til 100 kilometer. Denne værdi, vi ikke når. I forsvaret skal det bemærkes, at vinteren har gjort sin del til at skubbe noget i forbruget luft. For det er ingen hemmelighed, at varme koster penge. Men selv om sæderne begge forsæder var på maksimal og optimal blev også taget ud fra den varme, bør forbruget på 9,8 liter per 100 kilometer bestemt af os er nødt til at være noget lavere. Især da vi har flyttet bilen til sit formål og dets egenvægt er 1.490 kg med en normal kompakt bil a la Toyota Auris eller Hyundai i30.

Her kunne Nissan EVALIA ikke overbevise. På dette tidspunkt ser auto.de efterslæb. Fordi målgruppen har særlige omkostninger, især forbrug og vedligeholdelse, i tankerne. Og 2,5 liter forbrug pr 100 km er ikke i orden, i vores skøn.

Konklusion

Nissan selv tildeler EVALIA sin erhvervskøretøj division. Men producenten ikke trætte henføres til de kompakte van belastninger af bil karakteristika. For eksempel er den nem håndtering takket være kompakt Test Nissan EVALIA 1.6 Billig familiebil over dagens Premium Attitude

Test Nissan EVALIA 1.6 Billig familiebil over dagens Premium Attitude
Copyright: auto.de

Mål eller en køreoplevelse, der ikke er "bussig", men "kompaktig" Nissan kalder det bil-lignende, enten. auto.de går med i alle henseender: især fortjener titlen "Affordable Family Car" Nissan EVALIA efter vores opfattelse med rette. Her til de japanske romps på markedet mellem en Peugeot Tepee eller Fiat Doblo, der forsøger det ligesom Nissan forbinde Vankonzept med lys bil håndtering.

Og det kompakte van byder på meget mere end blot fire hjul og et rat. Med den japanske, familien modtager en multi-purpose vehicle, så en kompakt varevogn, der fortjener sit navn. Så det kan fünfsitzig, som en almindelig kompakt bil i hverdagen indsættelse. Opgraderet til syv-sæders med to ekstra enkeltsæder i den tredje række, vil den udvidede familie let rumme og bagsædet foldet ned, kan det EVALIA hurtigt omdannet til en fuld lastbil med lille indsats. Så i virkeligheden en multi-purpose vehicle. Og hele er der stadig til en attraktiv pris.

Den eneste ulempe ser auto.de den betydelige stigning i forbruget af benzin enkelt af serien. Det burde forringes noget, den overordnede begejstring for fremtidig Evaliisti. Og ikke mindst fordi det er i målgruppen er en særlig prisfølsomt segment. I alle andre områder auto.de Nissan EVALIA bedømt dog med en god.


bedømmelse &# 8211;
Nissan EVALIA 1.6


Udvendigt design2.1
Interiør design2.1
multimedie2.1
navigation2.2
kørsel2.3
  
Omkostninger pr år * 
  
Købspris test køretøj21,330.00 €
Brændstof omkostninger **2263.80 €
skatter150,00 euro
afskrivninger3199.50 €
De samlede årlige omkostninger:   
5613.30 €
  
Testresultater / Final varemærke:  
2.3
  

* Omkostninger pr år består af udgifter til brændstof, vejskat, den imputerede værdi tab (15 procent s. A.)
** Brændstof omkostninger på 1,54 euro / liter E10-premium benzin og en årlig kilometertal på 15.000 kilometer

Datasheet Nissan EVALIA 1.6
  
fem eller syv-sæders Van den kompakte klasse, glider bagud på begge sider, forhjulstræk
  
Længde / bredde / højde:4400 mm / 1695 mm / 1850 mm
akselafstand:2725 mm
  
motorIn-line fire cylinder
forskydning:1598 cc
magt:81 kW / 110 hk ved 6.000 omdrejninger i minuttet
max. drejningsmoment:153 Newtonmeter ved 4.400 omdrejninger i minuttet
maksimalhastighed:165 km / t
  
forbrug 
prøve (Gennemsnit):9,8 l / 100 km
Test CO2-udledning:297,7 g / km
Producent information Forbrug:7.3 l / 100 km
Producent Specifikationer CO2-udledning:169 g / km
Emission standard:euro 5
  
udstyr
(Serie udvælgelse):
seks airbags, elektronisk stabilitetsprogram ESP, ABS-bremser ABS, Servostyring, bageste skydedøre i begge sider, klimaanlæg, centrallås
  
Vægt / nyttelast 
Egenvægt:1490 kg (som syv pladser)
. Bruttovægt:1980 kg
nyttelast:490 kg
Trailer vægt bremset:1100 kg
Anhængervægt uindskrænket:640 kg
Tilladt næse vægt .:44 kg
Tilladt taglast .:100 kg
Boot kapacitet:900-3100 l
  
priser 
Basismodel:fra 19.480 EUR (inkl. 19 procent moms.)
test bil:21,330 EUR (inkl. 19 procent moms.)
topmodel:fra 21.870 EUR (inkl. 19 procent moms.)
Bookmark the permalink.