Test Ford Fiesta EcoBoost – Den 1,0-liters kanonkugle

Det har været et par år siden, jeg sidst havde fornøjelsen af ​​tid med en Ford Fiesta. I mellemtiden er der sket meget, har den lille Köln fået en ansigtsløftning og en ny &# 8211; anerkendte tre-cylindrede om bord. Årsager er mere så nok endnu til at tage Ford Fiesta igen gange i brystet.

Med introduktionenTest Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle

Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle
Copyright: auto.de/Ford

den nuværende model generation Fiesta har gjort den lille bil en reel blikfang Ford. Sleek proportioner, denne frække farver. For Ansigtsløftning Ford Fiesta igen skærpet dette og gik glip af serien Fiesta udseendet af sporty Ford Focus ST. Klart, at Fiesta sin polish i "Race Red" er godt ekstreme. Udelukker, ved første øjekast, at motoren vifte af 65 &# 8211; 125 hk trim udseende Gutbürgerlich &# 8211; fra 182 hk Fiesta ST hinanden gange. For dem, der ikke ønsker det helt så sporty &# 8211; og mest især på fem døre værdi &# 8211; har 1,0-liters tre-cylindrede Eco boost rig med 125 hk. Og netop det pusler i min test bil.

Intet har ændret sig

I det indre, har selv Fiesta for ansigtsløftning &# 8211; mindst genkendelige &# 8211; intet ændret. Stadig uklart er Sony radio med et væld af knapper og (nu) alt for lille skærm om bord. Teknisk, dette &# 8211; Afhængigt af udstyret &# 8211;Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle

Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle
Copyright: auto.de/Ford

Men nu udstyret med voice-aktiverede kommunikationsteknologi Ford SYNC-teknologi. Kombineret med Bluetooth mobiltelefon, så du allerede har en nødsituation assistent om bord og kan mageligt eget musikbibliotek eller internetradio strøm over overraskende god køretøj system. Rummet er tilstrækkelig i den lille Fiesta klasse, tilbage kun indekset er ret begrænset af den lille bagrude. De kompakte dimensioner, men jeg har virkelig brug for efter en kort også monteret bakkamera faktisk ikke mere.

køreegenskaber

Så meget for den temmelig enkle, men funktionelle interiør. Meget spændt Jeg var Ford Fiesta på den indbyggede 1,0-liters Ecoboost med 125 hk. Til dobbelt over &# 8222; Engine of the Year&# 8220; Jeg har læst en masse gode og blot et par minutter ned af fokus. I en omfattende weekend i tre-cylindrede bør nu vise, hvad han kan, som interesserer mig især, da den indskrænkning af Ford har en indvirkning på forbruget. For mange små Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle

Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle
Copyright: auto.de/Ford

Samlet handle hurtigt overvældet og er dermed hurtigt fra "penny pincher" til "Saufkuh". Fredag ​​Jeg forlader efter arbejde kl 17:30 kontoret og sidde ved rattet i Fiesta. Med nøglen i lommen, kan dørene til lille bil åbnes nemt via en knap på håndtaget på førerdøren og lås den igen. Selv efter, der kan blive i lommen nøglen, fordi Fiesta også vil begynde nøglefri tryk på en knap.

Enheden lyder barsk, end man ville forvente fra en fire-cylinder. Den ubehagelige brummer nogle andre tre-cylindrede Ford har dog udvist ham. Ved det tredje lyskryds, standse motoren i Ford Fiesta har nået driftstemperatur og kan næppe blive hørt. Forbruget, on-board computer er oprindeligt angivet tydeligt i de dobbelte cifre efter reset &# 8211; Typisk Koldstart &# 8211; falder også hurtigt og går efter at have forladt byområdet fortsætter med at falde. Kort før motorvejen, han nærmer sig med 4,7 liter pr 100 km, selv standard forbrug, hvilket indikerer Ford med 4,3 l / 100 km.

dynamiske kvaliteterTest Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle

Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle
Copyright: auto.de/Ford

Jeg placerer mig i strømmen af ​​trafik og accelerere til den anbefalede hastighed. Med 130 km / t jeg spinde hyggeligt i weekenden trafik på A9 syd. Da Fiesta er isoleret for klasse overraskende godt mod støj udefra, hvilket også er over gennemsnittet lydsystem kommer i Fiesta god virkning. Efter næsten 80 kilometer på motorvejen jeg satte skyklapper og checke om kort tid forbrug: 6,1 l / 100 km, og selvom jeg rejste rigtig hyggeligt. Highway ikke rigtig synes at være den Fiesta, især fordi Ford Fiesta doneret kun 5 kurser. Selvom de er korrekt oversat, men en 6. gear til at glide langs Fiesta ville bare være godt at stå på motorvej passager. Overland er de 5 kurser dog igen mere end tilstrækkeligt til at flytte Fiesta sparsomt. I hvert fald hvis man ville, fordi. Fordi i et hurtigt nærmede S-kurve jeg opdagede dynamiske kvaliteter af den lille Köln, som kan være sprød zirkeln selv rundt snævre sving. Hertil kommer, en kraftfuld polycycliske motorlyd, der passerer gennem en lydgenerator i det indre af Fiesta.

Således befinder jeg mig altid ved hånden Jeg kun temmelig høj dreje Fiesta motoren ved hvert lokalt udgang og nyde den robuste lyd, før jeg skifte til femte gear og på krydstogt ved 100 km / t. Ikke desto mindre, kurset er yderst negativ indvirkning på forbruget. derfor min balance efter ca 160 km fald på 7,4 l / 100 km nedslående. Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle

Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle
Copyright: auto.de/Ford

Som det nu at gå til klokken 21, men jeg har stadig mere end 100 km afstand til at gå foran mig, og A71 er helt tom, jeg skifter midlertidigt min grønne samvittighed, og ønsker at se, hvor grænserne for tre-cylindrede løgn. Så indikatorer op på toget, venstre og give ham.

På den stejle vej, Fiesta er hurtig bevægelse. Ikke alene er jeg overrasket, men også føreren af ​​en Mercedes E-klasse stationcar, som jeg foretrækker med en growlende motor på næsten 190 km / t forbi ham. Jeg er imponeret. Selv op ad bakke for strømmen af ​​den lille motor, skal de omdrejningstæller nålen når holdes over 170 km / t. Men selv ved så høje hastigheder på Fiesta er den rolige selv, forbliver upåvirket af ujævne vejbelægninger og er yderst godt på vej. Så meget magt, jeg virkelig kunne ikke have forventet 1,0-liters benzinmotor.

Konklusion

Forudse det negative: Ærgerligt, at ansigtsløftning af Fiesta ikke hidtil gik til allerede købe den lille bil fra Köln, et nyt infotainment system. Kørsel dynamik Fiesta viser så mange konkurrenter baglygter, den lille Køln er stadig meget træt på vejen og at virke alt for hårdt. Jeg var overrasket over den 125-hk tre-cylinder. Når forbrugende det var i min test forventes at være over det normale forbrug. (6,1 l / 100 km i stedet for 4,3 l / 100 km). Men skylden uventede dynamik, der udviklede motoren med passende hastighed, kombineret minder om den 5-cylindrede i storebror Fokus Gårsdagens med en robust lyd. Det svage punkt i min test var så tydeligt den menneskelige faktor. Fordi du holde din Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle

Test Ford Fiesta EcoBoost - Den 1,0-liters kanonkugle
Copyright: auto.de/Ford

Gasfuss lidt bedre under kontrol, end jeg gjorde dette, det gennemsnitlige forbrug kan stadig løs presse med 1,0 liter ned.

Min konklusion på den anmelderroste Motor: Ganske så effektiv som den tre-cylindrede ønsker at være, er han ikke. Ikke desto mindre er det klart, hvorfor så Ford kunne indtaste to gange titlen "Engine of the Year" det samme. Fordi i modsætning til de to og tre andre cylindre, Ford Fiesta er faktisk en &# 8211; selv om mindre &# 8211; genkende brændstofforbrug versus sammenlignelige fire cylindre. Tilføj til, at den 125 hk-versionen også er overraskende tangy endnu og forbrug ikke degenerere selv med hurtig kørsel. Kun på motorvejen, motoren er for tørstig, men sandsynligvis også fordi Ford Fiesta unde nogen sjette gear her. Bortset fra den frisk-løftet Fiesta er en reel anbefaling i øvrigt en meget bekvem.

Anmeldelse Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Titanium

Udvendigt design

1.7

Interiør design2.2
multimedie2.6
kørsel1.8
forbrug2.2
  
Omkostninger pr år * 
  
Købspris test køretøj19,230 €
Brændstof omkostninger **1.509,75Euro
skatter20.00 Euro
afskrivninger2884.50 €
De samlede årlige omkostninger:   
4414.25 €
  
Testresultater / Final varemærke:  
1.7
  

* Omkostninger pr år består af udgifter til brændstof, vejskat, den imputerede værdi tab (15 procent s. A.)
** Brændstof omkostninger på 1,65 euro / liter super benzin og en årlig kilometertal på 15.000 kilometer

Specifikationer Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Titanium

Fem-dørs, fem-sæders lille bil
  
Længde / bredde / højde (m):3,97 / 1,97 / 1,50
Akselafstand (m): 
  
motor:Tre-cylindrede benzinmotor
forskydning:1,0 liter
magt:92 kW / 125 hk ved 6.000Umdrehungen per minut
max. drejningsmoment:170 Newtonmeter fra 1400 &# 8211; 4.500 rpm
tophastighed:196 km / t
acceleration 0-100 km / t:9,4 s
  
Test-Forbrug:6.1 l / 100 km
Forbrug Producent:4.2 l / 100 km
CO2 Producent:99 g / km
Emission standard:euro 5
Energiklasse:B
  
udstyr
(Serie udvælgelse):
ABS-bremser ABS med elektrisk. Bremsekraftfordeling elektrisk indstillelige (EBD), spejle og opvarmet, Berganfahrassistent, Elektr. Stabilitetsprogram (ESP) med traction control (TCS), elektronisk. Fensterhebr foran, centrallås
  
Vægt / nyttelast 
Egenvægt:1091 kg
. Bruttovægt:1555 kg 
Boot kapacitet:295 &# 8211; 979 l
  
prisfra 8.850 €
Pris testbil:19,230 €
Bookmark the permalink.