Kia kalder priserne på rustfrit stål plug-in hybrid

Det skaber op til 58 kilometer rent elektriske og magt køre op til 120 km / t: Kia Niro plug-in hybrid. Den crossover model med udtag kommer i september til at markedsføre og koster fra 32,350 euro. Mindre regeringen køb præmie på 3.000 euro er prisen 29,350 euro.

Kia Niro plug-in hybrid

Den parallelle hybrid system af Niro, bestående af en 1,6 liters GDI benzinmotor, elmotor og seks-trins dobbelt kobling gearkasse, bringer på en samlet effekt på 104 kW / 141 hk. Plug-in hybrid sprints i 10,8 sekunder til 100 km / t, og højst på 172 km / t er hurtig. På trods af lithium-ion polymer batteri med en kapacitet på 8,9 kilowatt-timer, som kan oplades til en 230 volt udtag i 135 minutter, bagagerummet har en kapacitet 324 liter. Den maksimale trækkende kapacitet er 1.300 kg.

medio Gross-Gerau - Uden Stik: Kia Niro hybrid har en lille batteri, men det kan ikke indlæses fra en ekstern kilde.

medio Gross-Gerau &# 8211; Uden stik: Kia Niro hybrid, mens også har et lille batteri, men det kan ikke indlæses fra en ekstern kilde.
Copyright: Kia

Tilbydes er Niro i versioner 7 udgave, vision og ånd. Selv den post-varianten omfatter bl.a. en to-zone klimaanlæg, lydsystem, Bluetooth, et rat, elektrisk sammenklappelige spejle, tågelygter, kørelys og LED 16-tommer aluminiumsfælge. Også stadig ombord er syv airbags, et adaptivt system fartpilot, herunder foran kollision advarsel, en selvstændig nødbremsning assistent med fodgænger afsløring og advarsel lane afgang. En vognbaneskift, og en cross-trafik Warner er valgfri afhængigt af designet. Dette gælder også for en række andre komfort og sikkerhedsfunktioner.

Bookmark the permalink.