auto.de test: ECOCUT pr – opskæring frem for at købe en ny!

Vinduesviskere er udsat for ekstreme forhold dagligt, hvis vejr, snavs, insekt forbliver eller friktion på disken. To unge opfindere havde en idé og udviklet en anordning, med hvilken det er muligt at forny gamle slidte vinduesvisker direkte på køretøjet. Den til tider dyre køb nyt visker kan således udskydes indtil videre. auto.de testede ECOCUT pro, den aftrækker for gamle vinduesviskere.

Ganske vist en smule skeptisk, var jeg, når jeg holdt ECOCUT pr for første gang i hans hænder. Men kvaliteten finish og fornemmelsen af ​​enheden overbeviste mig. Kort sagt, jeg studerede brugsanvisningen. Efter mere end et år i brug, det skulle fornys mine vinduesviskerne påkrævet.auto.de test: ECOCUT pr - opskæring frem for at købe en ny!

auto.de test: ECOCUT pr - opskæring frem for at købe en ny!
Copyright: auto.de

ansøgning

Følg instruktionerne, jeg rensede begyndelsen viskeren med den medfølgende svamp. Da jeg bruger ECOCUT pr for første gang med mine vinduesviskere, valgte jeg føringen 1 skubbe enheden til visker læbe. Der hooked lidt, indtil jeg kunne placere ECOCUT pr endelig. Med et let tryk til indretningen, kniven glider langs gummiet. Og den anden visker jeg afskåret på samme måde. Men her må jeg beklage, at stoppet en lille "gummi næse" i begge vinduesviskere. auto.de test: ECOCUT pr - opskæring frem for at købe en ny!

auto.de test: ECOCUT pr - opskæring frem for at købe en ny!
Copyright: auto.de

Efter fornyet Ansetzten af ​​indretningen, dette dog kunne fjerne. Ligeledes Schneider arbejdede på bagrudevisker. Nu ser jeg frem til resultatet af aftørring. Resultatet perfekt, ingen striber.

Konklusion

Omkostningerne til vinduesviskerne er forskellige. Strygning eller Flachbalkenwischer koster mellem 15,00 EUR og 42,00 EUR. Standard vinduesviskere er allerede tilgængelige fra 8,00 EUR. Original visker af køretøjsfabrikanten er naturligvis meget dyrere.auto.de test: ECOCUT pr - opskæring frem for at købe en ny!

auto.de test: ECOCUT pr - opskæring frem for at købe en ny!
Copyright: auto.de

Og så ECOCUT pro et billigere alternativ til at fuldføre udskiftning af viskerblade. Den visker kan forlænges to gange med krogen, så derefter erhvervelsen af ​​ECOCUT pr beløber af 15,95 EUR betaler sig. Desuden bladet ifølge producenten står fast omkring 20 ansøgninger og 10 biler, så kan anvendes ECOCUT pr flere gange. Kort sagt, en opfindsom idé, der virker. auto.de ønsker holdet ECOCUT pr held og lykke!

Den ECOCUT pr tilgængelige direkte i butikken på: http://www.ecocut-pro.de/

Bookmark the permalink.