Præsentation Citroën C4 Cactus: Magic Carpet for den kompakte klasse

Fransk kærlighed en blomstrende sprog, og så er den nye affjedringssystem, som Citroën i den nye C4 Cactus introducerer ikke blot en innovativ komfort element, men kan mutere den kompakte model i det mindste en "flyvende tæppe", som blev introduceret med DS i 1954 hydropneumatiske erstatter.

20 patenter til suspension med progressiv hydraulisk pude

Citroën C4 Cactus.

Citroën C4 Cactus.
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Wolfgang Groeger-Meier

I tider med platform strategier, den hydrauliske affjedring ikke længere passer ind i det overordnede koncept i gruppen, som nu omfatter alle foranstaltninger, som "Citroën Avanceret Komfort", som er at gøre livet om bord mere komfortabel. Konkret betyder dette den nye C4 Cactus, der skal erstatte den C4-serien næste år, ved siden af ​​den nye affjedring og indførelsen af ​​nye sæder med "avanceret komfort", som ifølge en talsmand for det mærke, en "enestående høj siddepladser og kørekomfort" at bringe, men dette kunne ikke blive yderligere verificeres ved stående stilling i Paris. Dette gælder også for den "suspension med progressiv hydraulisk pude" for ingeniørerne af mærket har indgivet 20 patenter.

Som med så mange ting i livet, er det nye affjedringssystem baseret på et enkelt princip - men man skal først have ideen og derefter gennemføre. Mens en konventionel fjederelement dæmper, forår og kombineret mekanisk stop, ingeniører suppleres i Paris, systemet til to hydrauliske puder, som bringer på begge sider af tryk og træne i spil, således at suspensionen virker afhængig af belastningen i to trin.

Ved lav belastning foråret og dæmper fællesskab kontrollerer de lodrette bevægelser af kroppen, så de kan klare sig uden støtte fra de hydrauliske puder. de tillader dog en større affjedring rejser og det køretøj, der lover Citroën ingeniører, flåd som en "flyvende tæppe" på tværs af asfalten og endda manglerne i infrastrukturen.

I C4 Cactus kan findes i den nye forårs-teknologi

Citroën C4 Cactus.

Citroën C4 Cactus med overskueligt og rummeligt interiør, der udstråler en masse innovative ånd.
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Wolfgang Groeger-Meier

I kombinationen af ​​større og stærkere trykaflastning foråret og ophører med at arbejde med de hydrauliske puder, som er ansvarlige for tryk og tog. Mens et mekanisk stop helt absorberer energien og kun delvist afspejler den hydrauliske pude til at absorbere den energi og bære det ud, så der er ingen rebound. Samtidig er der imidlertid ingen differentierede køreprogrammer mere ligesom hydropneumatiske. Sammen med de nyudviklede sæder, der afhjælper blandt andet ryggen, brandet lover overlegen komfort i den kompakte klasse.

Tilbydes er suspensionsteknikken i første omgang kun i C4 Cactus. Senere vil andre modelserien følge, men "sandsynligvis ikke vil blive tilbudt den flyvende tæppe i små serier," sagde en tekniker af brandet. De luksusmærker DS vil drage fordel af affjedringssystem. Den SUV Aircross C5, som i øjeblikket udelukkende sælges i Kina, allerede sprunget som en "flyvende tæppe". Efter biludstillingen i Paris i oktober næste år, vil modellen rulle i Europa på gaden.

Revisionen dog C4 Cactus mister noget af sin originalitet. et klassisk kompakt model, hvor kun "Cactus" i modelnavnet til den oprindelige "Street Cowboy" erindrer er nu ude af den særprægede urbane crossover. De Airbumps som beskyttelse mod parkeringspladser stød, men alligevel umiskendeligt tegn på anerkendelse er skrumpet ind til et design element. Tilbage står et ryddelige og rummelige interiør, der udstråler en masse innovative ånd, men igen er ikke tilfældet for de bageste sideruder, som kun kan åbnes. "Vores kunder har hidtil ikke klagede, så vi har ikke ændret sig," forklarer Citroën chef Linda Jackson, de hængslede vinduer.

Som en køretur på tre benzin og fire diesel at vælge imellem, som endnu ikke er besluttet, hvilke motorer er udvalgt til hvilket marked. Den 4.14 meter C4 Cactus (akselafstand 2,60 meter) var også udstyret med nutidens konventionelle tilslutningsmuligheder løsninger og hjælpesystemer.

Bookmark the permalink.