Edut vuodenajan ja muuttuvia ominaisuuksia

Kun sää keväällä on parempi nähdä ne uudelleen yhä kaduilla: siirrettäviä ja moottoripyöriä. Monet omistajat herätä ensimmäinen lämmin auringonsäteet suosikki kumppani vuotuisen talvehtimisen ja innolla ensimmäistä nopeutta. Kuten puhdistetaan ja vahattu, huomista ei - ja toivottavasti myös ajatellut asianmukaiset vakuutukset.

Kesäkauden alkaa - Neuvoja autovakuutus

Talvella on muunnettavissa ja moottoripyörän monissa tapauksissa hyvin pakattuna autotallissa käytetty, nyt ne tarvitse ottaa käyttöön uudelleen kauden alussa. Kiertämiseksi menettely ja aikaa ja myös säästää rahaa, monet kuljettajat ovat nyt valinneet kokeiltu vuodenajan rekisterikilvet. Nämä ovat voimassa vain rajoitetun ajan vuonna, voit valita kahdesta yksitoista kuukautta. Ajaminen vanhentuneella rekisterikilpi kausi on ehdottomasti kielletty ja voi olla kallista, paitsi onnettomuuden sattuessa. Pysäköinti myös tulee välttää vanhentuneella rekisterikilpi, jos mahdollista. Se uhkaa hieno ja jopa pisteen Flensburgissa, puhumattakaan hinausta.

Vakuutus ajoneuvojen vuodenaikojen rekisterikilvet

Samalla ajanjaksolla pitäisi ostaa politiikkaa. Vuonna jäljellä ajoneuvoa tällöin vakuutettu maksuihin vastuuseen ja osittainen kattavuus ns rauhaan vakuutus, jos se on asianmukaisesti saatettu umfriedetem yksityisellä maalla. Siten bonus-malus voidaan päivittää, mutta jotkut lisensointi ja vakuutuskausi on yleensä tarpeen, joka on esimerkiksi kuusi kuukautta Ergo Direkt. Tietenkin, ajoneuvo voi olla kuin ennen virallisesti allekirjoitettu pois ajaksi enintään 18 kuukauden tässä tapauksessa ajoneuvo on suojattu maksuihin loput vakuutuksen.

Vaihtoehto Saisonkennzeichen

Muutoksella - puolivälistä lähtien 2012, toisessa variaatiossa on lisäksi jo pitkään todistettu ja tuttuihin rekisterikilvet saatavilla. Tämä tarkoittaa, että kaksi ajoneuvot voidaan hyväksyä samanaikaisesti ja jakaa etiketti. Tietenkin, että vain yksi ajoneuvo voidaan aina käyttää. Merkki on sidottu mihinkään kausi ja voidaan usein kytkeä uudelleen ajoneuvojen välinen kuin haluat. Ongelman ydin asian: Sitä voidaan käyttää yhdessä vaihdettavissa rekisterikilvet, vain ajoneuvot saman luokan. Mahdolliset muunnelmat esimerkiksi auto auto, moottoripyörä moottoripyörä auto asuntoauto auto klassinen auto. kuitenkaan ei ole mahdollista käyttää auton ja moottoripyörän.

Bookmark the permalink.