Oldtimer: Kustannukset valvonta sekä vakuutukset

Vanha metalli neljällä pyörällä on trendikäs. Näin ei vain sen suosio, mutta myös hinta yli koskaan tuntenut. "Enää vain tavanomaiset epäillyt kaltaiset isot kissat, Coventry, nopea Schwaben nuolia tai tähtiristeilijä kadota saavuttamaton hinnan alueilla", kirjoitti äskettäin ammattilehti "klassinen auto markkinoilla" ja valitti, "Bullis ovat liian kalliita, ankkoja korkealle lento, ja niissä osavaltioissa on tuskin huutokauppa, joka ei vaadi varhaisessa Toyota land Cruiser. "
Itse asiassa: "Sillä oldie kehottaa oldie mutta riippuu kaiken" Johann Wolfgang von Goethe todennäköisesti jättää Gretchen tänään sanoa, hän muokkaa mukauttaa "Faust" nykyaikana. Ja se ei ole enää vain keräilijät syvät taskut tai harrastajat mustat kynnet, jotka ovat huomanneet heidän rakkautensa nelipyöräisiä antiikkia. Samaan aikaan keinottelijat hyödyntää aiemmin eras lennolle todellisia arvoja elimissä.

Halpa vakuutus klassisia autoja

Valtavat kustannukset verot ja vakuutukset eivät kaikki ole pelättävissä. Päinvastoin. Siten vuosittaiset maksut vero on aluksi hyvin vaatimaton, jos ajoneuvo on himoitun H-levyt edessä ja takana on. Tällä rekisterikilpi historiallinen ajoneuvo luokitellaan kulttuuri- ja edullinen verokohtelu. Mutta vain, jos se on vähintään 30-vuotias, tekninen tarkastus on ohi, voi olla alkuperäisiä tai nykyaikaiset sisätilat ja hyvää kuntoa. Lisäksi moottori ainakin saman sarjan täytynyt päivitetty 30 vuotias tai ensimmäisten kymmenen vuoden aikana. Raportissa ehdotetaan auton 100 euroa. 191,73 euroa on valvoa sen jälkeen vuosittain johtuen - olipa se on Mercedes SSK tai Volkswagen Beetle. Ajoneuvot, joissa on H-levyjä voidaan siirtää ympäristön alueilla, joilla muutoin sovelletaan, olosuhteissa, ympäristön merkki ei tarvita.

Volkswagen Beetle (1966).

Volkswagen Beetle (1966).
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Wikipedia

Koska voidaan olettaa yleensä, että asianmukaiset ajoneuvot ovat erityisen varovaisia ​​ja harvoin liikkuu, monet vakuutusyhtiöt tarjoavat erityinen vintage tariffeja edullisin ehdoin. Kuitenkin yleensä alle joitakin lisäehtoja. Esimerkiksi edellyttää asiantuntija OCC Assekuranzkontor Lyypekistä kuten useimmat sen kilpailijat, lisäksi klassisia autoja, auton jokapäiväinen käyttö oldies jätetään saatavilla jokapäiväiseen käyttöön kotitalouksissa ja siten, yksityinen autotalli tai autokatos on oltava läsnä. Hänen Kuljettajan on yli 23 vuotta, mittarilukema ei saa ylittää 10 000 kilometriä vuodessa. Vastuuvakuutus räätälöidään auton ja alkaa 59,50 euroa vuodessa, sama pätee osittainen kattaminen 150 euroa liikaa, alkaen 47,60 euroa, jossa täyden vakuutuksen&# 8230;

Bookmark the permalink.