Stressittömän loman kohde – video tiemaksujen säästää odotusaika

Videon kanssa tiemaksu voi olla matkustaessaan Itävallassa ja Italiassa säästää paljon aikaa, koska Itävallassa tietyissä osissa Vinjettimaksujen lisäksi myös erityinen tietulli maksaa. Polttimen, Tauern, Pyhrnautobahn ja Arlbergtunnel siellä ADAC autoihin ilman perävaunua etukäteen videon kuitin että tiemaksu voidaan välittää pysähtymättä.

käyttö

Tavaramerkki on kirjattu lipun ostamista ja myöhemmin sähköisesti tunnistettu tietullien kautta videokamera. Jokainen, joka omistaa videon veronsa lippu, matkustaa ylimääräinen radalla, mutta voi myös käyttää muita avoimia veronsa kaistaa. Sen käyttö on mahdollista sekä kotimaisten ja ulkomaisten autojen, joiden leveys on jopa kaksi metriä.

On syytä huomata, vain, että autoilijat eivät &# 8222; Go-rata&# 8220; käyttää, koska tämä on vain yli 3,5 tonnin ajoneuvoja. Reitti on merkitty ja on aina oikealla.

hintoja

Koko Brennerautobahn (A 13), video tiemaksujen kustannukset yksinkertaisesti Euro 8, ja A 9 Pyhrnautobahn 12 euroa, A 10 Tauernautobahn 9,50 euroa ja S 16 Arlbergschnellstraße 8,50 euroa. Jalka varaukset ovat mahdollisia kussakin tapauksessa, ja usein matkustaville ja vuotuinen kulkee ovat käytettävissä.

voimassaoloaika

Video kuitin ovat voimassa yhden vuoden, ja löytyy www.adac-shop.de ja kaikissa ADAC toimistoissa etukäteen.

Bookmark the permalink.