Pidä se puhtaana: Autopesula sunnuntaina

Monissa valtioissa autoilijat ovat sunnuntaisin klo autossa pestä luottamusta edessä suljettujen ovien. Tämä on ärsyttävää, koska monet ihmiset puuttuu lisääntyneen työmäärän viikolla yksinkertaisesti aikaa auton hoito.

Suurin osa saksalaiset kannattaa kiellon auton pesu sunnuntaina.

Suurin osa saksalaiset kannattaa kiellon auton pesu sunnuntaina.
Copyright: ARAL

Koska ei oikeastaan ​​ole yllätys, että puhua äskettäisessä Aral tutkimuksessa 56 prosenttia saksalaisista vastustaa kieltämistä autopesula sunnuntaina. Vain 26 prosenttia Sunnuntai on vielä off-limits car-pesu päivä, 18 prosenttia eivät ole vielä päättäneet tästä asiasta.

pesutiloista sunnuntaina kiinni seuraavissa tiloissa: Baden-Württembergin, Bremenin, Niedersachsenin, Nordrhein-Westfalenin, Rheinland-Pfalzin ja Saarlandin. Baijerissa ja Hessen, paikallinen kunta tai suunnitteluun viranomainen päättää. Kaikissa muissa valtioissa, autopesula sallitaan sunnuntaina, kuten myös kaikkien naapurimaiden Euroopan unionin (EU), jakavat Aral asiantuntijoita.

Etuna kiellon on Ralph Sikora Aral vastuussa autopesu liiketoimintaa, ovat ilmeiset: Valtakunnallinen vapautuminen autopesu sunnuntaina kysyntä jaettaisiin seitsemän päivää viikossa, erityisesti viikonloppuisin, pitkä odotusaikoja autonpesu lyhentää. Samalla pesu matkailua Saksassa tai EU-naapurimaiden vältettäisiin asiantuntija sanoo. Koska puhdistusjärjestelmiä lähes yksinomaan ohjataan automaattisesti ja huoltoasemat ovat avoinna sunnuntaina muutenkin, tuotetaan mukaan Ralph Sikora ei aiheudu ylimääräistä rasitusta huoltoaseman henkilökunta.

Takaisin katsaukseen

Bookmark the permalink.