Opel tekee Adam flott. Pienet autot nyt automaattinen taitto katto ja

Opel Adam - Avoin kaikille

Opel tekee pienimmillään selväksi kesäksi. Adam ei vain saa uutta väriä, automaattivaihteiston, mutta myös taitettava katto.

Automaattisesti parempi?

Toistaiseksi ostajalle Opel Adam oli ylellisyyttä ja mukavuutta automaattivaihteiston ilman, mutta hyvissä ajoin ennen kevään 2015 Auto laittaa Opel jälkeen. Adam tulee Easytronic 3.0 jälleenmyyjille. on pienin Opel ilman kytkinpoljinta lisämaksu 600 euroa. Sydän lähetys on kytkentämoduulin, jossa kaikki itse lisää käytävillä. Yhdessä 1,4 litran 87 PS bensiini Opelin jopa kulutus etu 0,4 litraa manuaalisesti siirretty vastine (vastaa 109 g CO2. From lisää mukavuutta edes mainita. Tämä uuden sukupolven automaattinen lähetysten osalta kuulua aiemmin ärsyttävää täristää menneisyydessä on toinen myyntivaltti Easytronic 3.0.

Pitkille farmari Opel Adam

Pitkille farmari Opel Adam
Copyright: Opel

Kanssa kaunis väri?

Toinen uusi Adam 2015 uuden ulkopuoliset värit. ilmeisen tärkeä asia varsinkin kilpailija elämäntavat, kuten Adam, kuten Opel on määrittänyt perusteella saatuihin tilauksiin. Koska toistaiseksi asiakkaita lukemattomista väri ja laitteiden vaihtoehdot haluavat olla käyttänyt. Uusi tuote värit "kiiltävänharmaa" ja "Marangu Green" ovat. Jälkimmäinen on ihanteellinen, jos haluat (tai naisen) erottuvat todella nukkumaan. Kokonaan pois "tähtiä versiossa&Raidat, "Opel varusteilla versio Jam yhdistettynä.

Enemmän aurinkoa ilman kattoa

Viimeinen uutuus Adam on juuri oikea keväällä. Opel voi nimittäin ravistella jo käyttöön, kun Adam Rocks kangas cabrio jäljellä Adams. Painamalla nappia taivaalle Adamin miehistö avaa viiden sekunnin kuluessa. Toimii valtion ja 140 km / h, jos sinun pitäisi olla se kiire kun Stargazing kertaa. Version "OPEN AIR" on Opel käsittelijä 14990 euroa ja tekee haluat ensimmäiseen pilvetön kevätöinä.

Bookmark the permalink.