valokuvataan uudelleen: VW Touareg 2018

Vuosi sitten ihailimme ensimmäiset kuvat on Touareg Erl King, nyt SUV Wolfsburg valokuvattiin uudelleen. Kuvassa näkyy beefier edessä ja entistä kulmikas muotoilu.

Neliö, räikeä: VW Touareg on samanlainen uusi Tiguan

Uusi Spähfotos 2018 näkymisen VW Touareg.

Edessä näyttää paljon lihaksikas ja neliö.
Copyright: Automedia

Kolmannen sukupolven VW Touareg käynnistetään virallisesti myöhemmin tänä vuonna &# 8211; ehkä IAA. Jo nyt Wolfsburg SUV Pohjois-Saksassa on matkalla, kun otetaan huomioon lähes valepuvussa. Vain muutama tähteet kankaalla kattaa enemmän tai vähemmän hyödynnettävyyttä yksityiskohtia.

Yleensä uusi Touareg on hieman kulmikas ja mukautuu muodon Tiguan. Kuitenkin häntä tuskin koskettanut verrattuna nykyiseen malliin. Täällä vähän puuttuu yhtenäinen muotoilusarjassa pikkuveli. Voi vain kysyä, Volkswagenin tuotantoon visuaalisesti entisestään muokkaa Touareg.

Älykäs, kevyt ja sähköisesti &# 8211; Uuden Touareg pitäisi antaa

Uusi Spähfotos 2018 näkymisen VW Touareg.

Hännän pysyy olennaisesti muuttumattomana.
Copyright: Automedia

Sisätilojen SUV tuskin vangiksi kamerat. Täällä kuitenkin odotamme todennäköisesti uusi infotainment järjestelmän, enemmän itsehallinnollisesta toimintoja ja virtuaalinen ohjaamossa. Vaikka uusi Touareg on todennäköisesti hieman suurempi kuin nykyinen malli, se on silti helpompaa. Olemme velkaa MLB Evo foorumi, jossa on paljon alumiinia käytetään ja joka on myös asennettu Audi Q7. Lisäksi odotetaan 2018 malleissa Porsche Cayenne ja Lamborghini Urus laittaa samoin perustein.

Kiitos myös pakokaasujen skandaali olemme todennäköisesti nähdä ensimmäistä kertaa, hybridi malleja Touareg. Täysin sähköinen versio on epätodennäköistä, mutta vielä pöydällä. Tietenkin Touareg jatkossakin saatavilla eri bensiini- ja dieselmoottoreille &# 8211; vaikka jälkimmäinen ei vielä Yhdysvalloissa. Uuden Touareg todennäköisesti esitellään virallisesti Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa. Silloin näemme joka nuolet on Wolfsburg niiden suurin ja kallein SUV nuolikotelo.

Bookmark the permalink.