Erlkönig: BMW 2-sarjan Gran Tourer saa kasvojenkohotuksen

Tosin Active Tourer ja Gran Tourer päässä 2 sarjasta eivät ole täsmälleen menestynein mallit BMW. Tämä ei myöskään ole odotettavissa, koska mallien käyttöön 2014. Niiden tarkoituksena oli ainoastaan ​​löytää Bavaria pääsy lohkolla Mercedes-Benz on jo varattu yrittävät valloittaa uusia markkinarakoja hiljaisessa yksinäisyydessä omaa.

Uuden Gran Tourer harjoitus pidättyvyyttä

Vakooja laukausta Autot Tämä kuva on optimoitu kalibroitu näytön gamma 2,2 ja lämpötilassa 6500 ° K väri

BMW 2-sarjan Gran Tourer.
Copyright: Automedia

On kuitenkin aika antaa MPV ensimmäisen kasvojenkohotuksen. Meidän otoksia saat myös hyviä vaikutelmia takapään muotoilu. Täällä on lähes kokonaan luovuttu kannet. Hännästä muuttaa ainoastaan ​​alueiden alapäässä. Muuten takana sill jäi yleensä koko melko koskemattomana.

Koska se oli hieman harkittuja edessä. Sillä kun et näe, valitettavasti liian paljon kuusikulmainen ajovalot, luultavasti hyvästä syystä. Etukansi on tarkoitus ehdottaa, että muoto jäähdyttimen säleikkö ja puskuri on tarkistettu. Mitä moottoreita, se ei ole paljon uutta. Sama koskee sisätilojen. Se voi tulla muutamia erillisiä päivityksiä infotainment järjestelmän ja muutamia uusia ominaisuuksia ajoturvallisuutta järjestelmiä, mutta siitä on, voit odottaa 2 Gran Tourer ei liikaa uusia.

Bookmark the permalink.