Erlkönig: Mercedes-Benz A-sarja

Toisin kuin edellisessä otoksia uuden Mercedes A-Class, tämä prototyyppi on täysin alasti, mutta matta-oranssi maali, joka on tyypillinen törmäystestissä ajoneuvoja. Tämä on lisännyt uuden A-luokka, näet hyvin täällä. Ilmeisesti se on kasvanut erityisesti leveys verrattuna nykyiseen Baur tammi W176.

Lisätilaa kiitos UM foorumi

Vakooja laukausta Autot Tämä kuva on optimoitu kalibroitu näytön gamma 2,2 ja lämpötilassa 6500 ° K väri

Mercedes-Benz A-luokka.
Copyright: Automedia

Pituudeltaan Benz ei ole oikeastaan ​​kasvanut, mutta tuntui yhteensä tilavampi, mikä on jopa uuden UM alusta, joka on tällä hetkellä kaikki pienemmät Benz mallit kantaa. Tämä mahdollistaa siirtyminen moottoritilasta ja alennetaan paikoista sisätilojen jotta voidaan luoda enemmän sisäkorkeus. Voidaan myös edelleen olettaa, että runko kasvaa seurauksena ja voidaan edelleen Avaa takaluukku.

Moottoreihin ei ole mitään uutta kerrottavaa. Se on edelleen olettaa, että on saada uusia A-luokan tutulla 1,5 litran diesel ja 1,6-litran bensiini moottori. Ehkä uusi 2,0-litrainen turbodiesel todennäköisesti lisätään. Plug-in hybridi on luultavasti vielä kehitysvaiheessa, mutta sitä ei ole virallisesti käyttöön.

Mitä uutta AMG versio: Se ei ole vielä nähnyt, mutta huhut kiertävät että tässä maassa yksi Erlkönig olisi pohjauduttava kierrosta. Jos on, niin hän varmasti halua kilpailla Golf R ja sen 310 hv.

Bookmark the permalink.