Testaa Mitsubishi Space Star Facelift: Halvalla ei sitä

Ei, ei ASX eikä Outlander on bestseller Mitsubishi ohjelman, mutta hieman Space Star. Lähes 4340 kappaletta on myyty kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, mukaan liittovaltion moottoriajoneuvojen toimisto, viime vuonna oli 14237 ajoneuvoa. Kolmen vuoden Mikro- saa nyt keskellä mallinnuskierroksella kasvojenkohotuksen lahjoitti.

Ostajat eivät vain hyötyä arvostusta optiikan, sisustus ja eri-viritetty jousitus, mutta - jos ne ovat nopeita - vaikka vain väliaikaisesti edulliseen hintaan.

Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi Space Star.
Copyright: Auto-Medienportal.Net

Suunnittelu ja sisustus

Kun suunnitellut etu- Space Star on nyt näyttää paljon kasvanut. Uusi ajovalot, klassinen säleikkö, kun aikaisemmin "Louvre" ja hillitty, ilmoitetaan teho kupoli konepellin on uusi Mini, yhdessä uuden puskurit hyvin kasvoihin. Takana, joka on nyt myös entistä valettu puskurin ja tarkistettu takavalot löydetty. Riippuen laitteiden, on mahdollista LED-tekniikalla. Tarkistetut muotoilu antaa Space Star pituus lisääntyy vähintään 8,5 senttimetriä - mutta sisämittasuhteita pysyvät samoina.

Arvoltaan - lisättyä Määrittää sisustus on kuitenkin. On (lämmitettävää pyynnöstä) istuimet parempaa laatua verhoilu ja hieman ääriviivat takapenkillä samoin (varustuksesta riippuen), nahkainen ohjauspyörä, paljon kromia ja pianon musta ja digitaalinen radio.

Vaikka Mitsubishi Space Star on sen käyristymisalttiutta aina ole aivan salata, mutta jäykemmät jouset ja joudutaan iskunvaimentimet tarjoavat yhdessä sähköisen ohjaustehostimen merkittävän voiton. Jopa valtatiet kolmannen asteen toiminnan kautta pienen viisiovinen sileä hämmästyttävää hallintaa. voi vakuuttaa aivan kuten CVT on huippumalli. Automaattiset muuntaa voima miellyttäviä vähän viiveen käyttövoima ja tulee täysin ilman surullisen "kuminauha vaikutus" alkaen.

Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi Space Star.
Copyright: Auto-Medienportal.Net

Moottorit ja hinnat

Mitsubishi ei ole muuttanut moottorivalikoima. Konepellin alla, tunnetut Kolmisylinerinen Potter, 1,0-litrainen moottori 52 kW / 71 PS kaupungissa riittää Overland mutta silti hieman näyttää väsyneeltä. Yhdeksästä hevosvoimaa voimakkaampi 1,2-lLiter tekosia paljon paremmin ja antaa käsite ehdollinen putkien ansiosta suuremman vääntömomentin huomattavasti enemmän ajamisen iloa. Mutta kuka haluaa olla ostetut, koska suurempi moottori on varattu yksinomaan Top versio. Se tekee ainakin 14290 euroa, kun pohja mallin 9990 euroa tarjotaan.

Kuitenkin listahinnat - ainakin väliaikaisesti - hämäystä. Ne, jotka päättävät elokuun lopussa uuden Space Star, mikä säästää 2000 euroa. Alennus myönnetään kokonaisuudessaan kaikkiin Mitsubishi malleja. Lisäksi "Intro Edition" ja "Intro Edition +" laitteiden ohjelma rikastuttaa markkinoille. Entinen lisää perusversio ilmasto ja audiojärjestelmä keskuslukitus kauko-ohjaimella. Plus-versio on, et silti nahkainen ohjauspyörä ja nuppi, jo lähes tuhlaileva monia kromi aksentti, lämmitettävät ulkotaustapeilit ja korkeutta voidaan säätää etumatkustajan istuimen päälle. Kohokohta on yksinomainen Smart link navigointi 6,5 tuuman kosketusnäyttö, joka on pyyhkiä ja zoom-toiminto ja älypuhelimien yhteydet ja Tom Tom karttoja.

Tallenna n ei enää ole, se on myös tuskin. Päälle, että myönnettyjen Mitsubishi vuodesta 2015 viiden vuoden takuun ajoneuvoja.

Takaisin katsaukseen

Erittelyt Mitsubishi Space Star 1.0 (1.2)

Pituus x leveys x korkeus (m):3,80 x 1,69 x 1,51
Pyörä (m):2.5
moottori:3-bensiinimoottori 999 (1193), cc
teho:52 (59) kW / 71 (80) hevosvoimaa nopeudella 6000 U / min
Max. Vääntömomentti:88 (106), Nm 5000 (4000) U / min
maksiminopeus:172 (180) km / h
Kiihtyvyys 0-100 km / h:13,6 (11,7) sekuntia.
Kulutus (EU: ssa keskimäärin vakio):5,0 (4,8) litraa
CO2-päästöt:96 g / km (Euro 6)
tehokkuus:B
Hillitä paino / hyötykuorman:920 kg / 370 (420) kg
Runko koko:235-912 (209-881) l
Maksimi vetokyky .:(200 kg)
Kääntösäde:9,2 m
renkaat:165/65 R14
Perushinta:9990 (14290) Euro
Bookmark the permalink.