Testi Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D 4WD: Ei huvita Van?

Tiedäthän spontaanisti, mikä on menestyksekkäin plug-in hybridi ajoneuvo Saksassa? Se on peräisin Japanista, nimenomaan Mitsubishi, ja on Outlander. Jossa se on edelleen sekä bensiinin ja dieselin.

Kuitenkin, tarjous pysyvät miellyttävän hallittavissa, koska kunkin aseman on vain yksi voima vaihe, joka molemmissa tapauksissa 110 kW / 150 hv on myös edelleen sama. Me ajoi 2,2 Di-D 4WD, jolloin kapasiteetti on lähempänä 2,3 litraa.

Mitsubishi Outlander.

Mitsubishi Outlander.
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Mitsubishi

Facelift 2016

Sarjaa on uusittu tänä vuonna. Niistä noin 100 muutoksia, erityisesti uuden etuosasta ja erityisesti bumerangi muotoinen kromi baari kummallakin puolella modifioidun puskurin silmiinpistävää. takaisin ja SUV nyt vaikuttaa hieman kiilto. Kaiken kaikkiaan tapahtuu sekä jalo ja dynaamista kehitystä Outlander.
Sisustus on myös päivitetty. ja hyvältä ovat talletukset kojelautaan ja oven sisustus, joka todennäköisesti muistaa viljan bambu. On myös hieman pianoa. mutta muuten se menee melko enemmän maalaismainen huolimatta kohotusta. Tämä pätee erityisesti melko yksinkertaisia ​​suunniteltu keskikonsoli. Siellä löydät myös painikkeen valinnalle nelivetojärjestelmä, jossa meidän on parempi halunnut vääntönappi edellisen sukupolven, se pystyi näkemään, missä pyörä pyörii, kun avainta ei ilmene mitään, vaan ainoastaan ​​Bordcomputeranziege mutta samanarvoisia. Kolme tilaa: Eco-tila (taka-akseli on kytketty päälle vain tarvittaessa), pysyvä neliveto ja ajo tasauspyörästön lukko päällä.

ajaa

Tauon jälkeen, että dieselin hyppää paine alussa painiketta. Kuuden nopeus automaattinen (1800 Euro kustannukset) vaihtaa vaihdetta miellyttävän pehmeä ja reagoi nopeasti kaasun komentoja tarvittaessa voidaan kytkeä manuaalisesti vaihdevivut. Outlander Mielenkiintoisia tarkka ohjaus ja mukava jousitus ei kovemman vaimennuksen. Mitä apujärjestelmien Mitsubishi tarjoaa paketin. Valvonta sisältää 1400 euroa, mukautuva vakionopeussäädin ja Törmäysvaroitin jarrutusta ja Kaistavahti, joka toimii suhteellisen luotettavasti, mutta kirjaa hieman myöhässä mielestämme.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander
Copyright: Auto-Medienportal.Net

sisusta

Yksi suurimpia vahvuuksia Outlander on hänen tilaa. Näin matkustajat voivat valittaa puutteesta ole painiketta tai polven tilaa eikä liian lyhyt jalka tukee toisella rivillä. Vaikka outworked takapenkillä - sillä on säätövara 25 senttimetriä - se on silti liian kommod. Eng on kuitenkin sarjassa kolme, joka on vakiona diesel (bensiinimoottorin on käytettävissä vain viisi paikkaa). Kaksi lisäpaikkaa todella ovat vain hyviä kuin lyhyen aikavälin hätäratkaisu, mutta seistä suurta vaihtelevuutta Japani. Se ei ole edes niin paljon korkean kulmassa polven tai jalka, mutta ennen kaikkea puute korkeus pää, joka on alueella takaluukun kiinnike, vaatii luopumista. Matkatavaroiden ei tietenkään ole väliä lähes 1,70 metriä pitkä kuormalava ja yli 1754 litraa varastointikapasiteetista käytettävissä tarvittaessa.

Outlander on myös suhteellisen suuret ikkunat, mikä ei ole enää itsestäänselvyys. Myös kolmas sivuikkunat takana C-pilarin avulla huolimatta paksu D-pilariin ajettaessa aivan toinen ilme vinosti taakse. Missään tapauksessa Ajoneuvon mitat astuttaessa ulos pysäköintipaikan voidaan arvioida suhteellisen hyvin.

Johtopäätös: Outlander, muuten ei kanna tyyppikilvestä, mutta sillä Land Rover Discovery, mallinimi edessä huppu, on yksi niistä katumaasturit, jota suositellaan vaihtoehtona niille, jotka etsivät tilaa ja joustavuutta, kun van mutta hyvin kuva perheauto tarttuu. Ja viiden vuoden takuu on myös. (Ampnet / JRI)

Erittelyt Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D 4WD Aut.

Pituus x leveys x korkeus (m):4,70 x 1,81 x 1,68
moottori:4-cyl diesel, turbo, 2268 cc
teho:110 kW / 150 hv 3500 U / min
Max. Vääntömomentti:360 Nm 1500-2750 kierr / min
ECE kulutus:5,8 litraa
CO2-päästöt:154 g / km (Euro 6)
tehokkuus:B
maksiminopeus:190 km / h
Kiihtyvyys 0-100 km / h:11,6 sekuntia.
Hillitä paino / hyötykuorman:min. 1736 kg / maksimi. 524 kg
Runko koko: 145-1754 l
Maksimi vetokyky .:2000 kg
Kääntösäde:10,6 m
renkaat:225/55 R18
Hinta:35290 €
Bookmark the permalink.