07- rekisterikilpi ei vaadi TÜV

Jokainen, joka osallistuu moottoriajoneuvon kanssa yleisellä tiellä vaatii rekisterinumero. Riippuen valtuutuksen rekisterikilpi autojen, moottoripyörien ja muiden ajoneuvojen sisältää erilaisia ​​tietoja, merkitty mustalla, punainen tai vihreä. Yleisin on Euro levy, johon pää- ja päästöt tarkastusajankohdat sovelletaan. Jos ajaa punainen 07-merkin, liikkuvat hänen vuosikerta satunnaista paraateja ja kilpailut, eikä se vaadi TÜV

Suurin osa autoista kuljettaa edessä ja takana Euro lautaselle. Musta kohokuvioitu kirjaimet ja numerot valkoisella pohjalla etiketissä osoittamiseen ajoneuvon rekisteröinnin. Myöhemmin tunnusnumero on yksi tai kaksi kirjainta ja enintään neljä numeroa. Vasemmassa reunassa tunnusmerkkiä käytetään. Noin asuinpaikka ajoneuvon omistajalle, että merkki on yhä vähemmän todistaa jälkeen jotkut valtiot haluavat tehdä mahdollisimman asuinpaikkansa kulkeutumista etiketin kautta rekisteröinnin alueella myös.

Vuodenaikojen rekisterikilvet osoittaa myös alun ja lopun hyväksynnän voimassaoloajan. Hän on ainakin kaksi ja enintään yksitoista kuukautta. Tämän indikaattorin verot ja vakuutusmaksut voidaan tallentaa. Vientilisenssiä levyjä (kutsutaan myös tullin tai vientiin rekisteröinti) kutsutaan viimeiseen voimassaolopäivään oikeaan punaisessa kentässä. Vaatimukset tämän indikaattorin ovat läpäisseet isäntä tutkimus ja erityinen vientitakuujärjestelmään.

Vuonna Kurzzeitkennzeichen oikea kenttä on keltainen. Siellä, viimeinen voimassaolopäivä on näkyvissä. Sitä käytetään kertakäyttöisiä tilintarkastus, tutkimus tai siirtää matkoja. Se on voimassa viisi päivää hyväksyntää. Merkittävä tutkimus ei ole välttämätön, mutta erityisen lyhyen aikavälin vakuutus. Punainen merkki, tulee myös &Jakolevy; # 8222&# 8220; kutsutaan, käytetty autoliikkeet ja työpajoja tutkimus ja siirtoon matkoja. Tunnistenumero aina alkaa 06. Nämä merkinnät on kiinnitetty eri, kuin rekisteröityjä ajoneuvoja. Käyttö on kuitenkin dokumentoitava kalastuspäiväkirjoihin. Green ominaisuuksia ovat rakenteeltaan Euro lautaselle. Vapautettu ajoneuvoja maatalouden käyttöön tämä jos verovapaa verotoimistosta.

&# 8222; H&# 8220; oikealla reunalla Euro-merkintä ajoneuvon tekee tunnustettu klassinen auto. Tämä perustuu vuosikerta raportin, joka vahvistaa ajoneuvosta saa vähintään 30-vuotiaita ja alkuperäisessä kunnossa. H-ajoneuvot vaativat katsastuksessa. Ne, jotka ajavat vain satunnaisesti hänen hylätty klassinen auto mielenosoitukseen tai kilpailu voi saada punaisen tag 07 mukaisesti Kroschke GmbH. Ajoneuvo jälkeen enää sovelleta tahdissa suurten tutkimuksia. Todiste liikenneturvallisuuden voi selittää sinulle TÜV tai Dekra toimistossa. Tällainen raportti maksaa noin 35 euroa.

Uusimmat tyyppi ominaisuudet ovat vaihdettavissa rekisterikilvet. He olivat luova vaihe vastavuoroista erilaisten ajoneuvojen, kuten autojen ja matkailuauton, ajatus, mutta koskevat vain vasta virallisen hyväksynnän jälkeen kahden ajoneuvon kanssa samaan luokkaan ja siksi jäi huomaamatta. Ne koostuvat kahdesta osasta: A-puoli ilmaisin jää ajoneuvoon, tärkein ominaisuus on, että kunkin käyttämättä.

Bookmark the permalink.