Rekisterikilpi varten koeajo

Väliaikainen rekisteröinti on voimassa enintään viisi päivää, sen käyttö on rajoitettua. Väärinkäyttö voi johtaa seuraamuksiin. Rajoittamatta moottoriajoneuvot voidaan ajaa yleisellä liikenteen vain jos ne on hyväksytty, joten kuljettaa rekisterinumero.

mukaan autoliitto Motoristi Protection (KS) ei koske ajoneuvoja, joissa on väliaikaiset rekisterikilvet. Näitä voidaan tunnistaa numerolla 03 tai 04 ja keltainen laatikko oikealla. Niitä voidaan käyttää, koska siirtäminen ja maistraatissa vain koeajot, koelaskua esimerkiksi esittää TÜV tai siirtää matkoja.

Ratsastaa yksityistilaisuudessa kuten ostokset tai lomamatkalla ei sallita. Väliaikainen rekisteröinti on voimassa enintään viisi päivää. Viimeinen käyttöpäivä on todettu aivan keltainen kenttä, joka kestä päivä, sen kuukauden ja myös vuosi. Tämän jälkeen levy on tiellä ei enää käytetä, ja se on myös ei palauteta. Rikkomisesta tai ajoneuvon käyttöä muuhun kuin oikeudenkäynti, testausta tai siirtää matkoja pidetään ajaminen ilman ajokorttia ja on sakkorangaistus 50 euroa ja kolmen Flensburgissa-pistettä. Tietyissä olosuhteissa saattaa olla myös vastoin vakuutusoikeuden ja ovat vapausrangaistuksen tai sakkorangaistuksen.

Tämä voi lopulta johtaa jopa, että ajoneuvo on piirtänyt hinaa pois kierrosta. Muuten, vakuutus tilapäistä rekisterikilpi ei maksa mitään ylimääräistä, jos haltijalle EVB numero (elektroninen vakuutukset vahvistus, entinen peittokartan) voivat olla saman yrityksen, jossa hän vakuutti lisäksi ajoneuvon siirron jälkeen. Sitten alusta vakuutussopimus sijoitetaan hyväksymisestä mennessä lyhyen aikavälin indikaattori. Muuten, noin 40 euroa merkkien paria ja laskea sovellettavat maksut. Väliaikainen rekisterikilpi on jokaisessa maistraatissa. Sitä ei pidä sekoittaa punainen lippu, jota voidaan käyttää useita kertoja eri ajoneuvoja.

Bookmark the permalink.