Kia vaatii hinnat Ruostumattoman teräksen plug-in hybridi

Se luo jopa 58 km puhtaasti ja sähkön ajaa jopa 120 km / h: Kia Niro plug-in hybridi. Crossover malli pistorasiaan tulee syyskuussa markkinoille ja menot 32350 euroa. Vähemmän hallitus osto palkkio 3000 euroa hinta on 29350 euroa.

Kia Niro plug-in hybridi

Rinnakkaisen hybridi järjestelmä Niro, joka koostuu 1,6 litran GDI bensiinimoottorin, sähkömoottori ja kuusi-nopeus kaksinkertainen kytkin vaihteisto, se aiheuttaa täydellisen teho 104 kW / 141 hv. Plug-in hybridi sprinteissä 10,8 sekuntia 100 km / h, ja enintään 172 km / h on nopea. Huolimatta litium-ioni-polymeeri-akku, jonka kapasiteetti on 8,9 kilowattituntia, joka voidaan veloittaa 230 voltin pistorasiaan 135 minuuttia, tavaratilan vetoisuus on 324 litraa. Suurin vetokyky on 1300 kiloa.

mid Gross-Gerau - ilman pistoketta: Kia Niro hybridi ei ole pieni akku, mutta se ei voi ladata ulkoisesta lähteestä.

mid Gross-Gerau &# 8211; Ilman pistoketta: Kia Niro hybridi samalla myös pieni akku, mutta se ei voi ladata ulkoisesta lähteestä.
Copyright: Kia

Tarjottu on Niro versioissa 7 Edition, visio ja henki. Vaikka merkintä variantti sisältää, muun muassa, kahden vyöhykkeen ilmastointi, audiojärjestelmä, Bluetooth, ohjauspyörän, sähköisesti taittuvat peilit, sumu valaisimet, päiväajovalot ja LED 16 tuuman kevytmetallivanteet. Lisäksi aluksessa jäljellä on seitsemän turvatyynyä, mukautuva vakionopeudensäädin, myös edessä törmäysvaroitukseen itsenäinen hätäjarrutuksen avustaja jalankulkijoiden havaitsemista ja kaistavahtijärjestelmien. Kaistanvaihtotilanteita avustaja, ja rajat liikenteen Warner ovat valinnaisia ​​mallista riippuen. Tämä koskee myös useita muita mukavuutta ja turvallisuutta ominaisuuksia.

Bookmark the permalink.