auto.de testit: ECOCUT per – leikkaamalla sen sijaan ostaa uusi!

Pyyhkimet ovat alttiina ääriolosuhteissa päivittäin, jos sää, lika, hyönteinen jää tai kitka levyllä. Kaksi nuorta keksijät oli idea ja kehittänyt laitteen, jolla on mahdollista uudistaa vanhat kuluneet pyyhin suoraan ajoneuvoon. Joskus kalliita ostaa uusia pyyhin voidaan siis lykätä toistaiseksi. auto.de testasi ECOCUT pro, Vetotyökalussa vanhojen pyyhkijät.

Tosin hieman skeptinen, olin, Kun pidin ECOCUT kohti ensimmäistä kertaa käsissään. Kuitenkin laatu viimeistely ja tuntumaa laitteen vakuuttivat minut. Lyhyesti, opiskelin käyttöohjeisiin. Kun yli vuoden käytössä, se oli uusittava minun tuulilasinpyyhkimet tarvita.auto.de testit: ECOCUT per - leikkaamalla sen sijaan ostaa uusi!

auto.de testit: ECOCUT per - leikkaamalla sen sijaan ostaa uusi!
Copyright: auto.de

hakemus

Ohjeiden, siivosin alussa pyyhin mukana tulevalla sienellä. Koska käytän ECOCUT kohti ensimmäistä kertaa minun pyyhkimet, päätin lyijyä 1 työntää laitteen pyyhkimen huuleen. Siellä koukussa hieman kunnes voisin sijoittaa ECOCUT kohti lopullista. Hieman painetta laitteeseen, terä liukuu pitkin kumia. Ja toinen pyyhin minä hävitän samalla tavalla. Mutta täällä minun täytyy valittaa, että pysähtyi pienen "kumi nenä" molemmissa pyyhkijät. auto.de testit: ECOCUT per - leikkaamalla sen sijaan ostaa uusi!

auto.de testit: ECOCUT per - leikkaamalla sen sijaan ostaa uusi!
Copyright: auto.de

Jälkeen uudelleen Ansetzten laitteen, tämä saattaa kuitenkin poistaa. Samoin Schneider työskenteli takalasinpyyhkimen. Nyt olin innolla tuloksesta pyyhkimällä. Tulos täydellisesti, ei raitoja.

johtopäätös

Kustannukset tuulilasinpyyhkimet ovat erilaisia. Silitys tai Flachbalkenwischer maksavat 15,00 euroa ja 42,00 euroa. Standard pyyhkimet ovat jo saatavilla 8,00 euroa. Alkuperäinen pyyhin ajoneuvon valmistajan on tietenkin paljon kalliimpia.auto.de testit: ECOCUT per - leikkaamalla sen sijaan ostaa uusi!

auto.de testit: ECOCUT per - leikkaamalla sen sijaan ostaa uusi!
Copyright: auto.de

Ja niin ECOCUT pro halvempi vaihtoehto täydellinen korvaaminen lasinpyyhinten. Pyyhin voidaan uusia kahdesti koukku, niin sitten hankinta ECOCUT kohden suuruinen on 15,95 euroa kannattaa. Lisäksi terän valmistajan mukaan vahvana pysyy noin 20 hakemusta ja 10 ajoneuvoa, niin ECOCUT voidaan käyttää kohti useita kertoja. Lyhyesti, kekseliäs ajatus, että toimii. auto.de toivoo joukkueen ECOCUT kohti menestystä!

ECOCUT kohden käytettävissä suoraan ostoksia: http://www.ecocut-pro.de/

Bookmark the permalink.