Leasing uten innskudd: behovet for å bli vurdert

De som ønsker å lease en bil har til å bestemme, ikke bare for en produsent eller en modell. Selv leasing seg selv, er det flere varianter som noen ganger mer, kan være mindre nyttig avhengig av situasjonen ganger. Leasing priser varierer, for eksempel i spørsmålet om et depositum må gjøres for bilen eller ikke. Ofte depositum når leasing kalles også en spesiell leiekontrakt.

En ting er klart: er en gave (dessverre) leasing noe. Det totale beløpet som skal betales over leieperioden - så typisk over en periode på to eller tre år - fortsatt i stor grad den samme i begge versjoner. Derfor er det en enkel tommelfingerregel: Jo høyere forskuddsbetaling i begynnelsen, jo lavere månedlige leiebetaling. For en leieavtale uten forskuddsbetaling, er det så naturlig at leiebetaling går ned tilsvarende høyere.

Leasing uten innskudd mest attraktive

Hvorfor en leieavtale uten forskuddsbetaling enda mer interessant variasjon, i mange tilfeller, viser en nærmere titt. Tross alt, som gjør en stor ned betaling, og har deretter selv på et relativt lavt leasing rate (og delvis på en liten rentefordel, men som vanligvis er ubetydelig på grunn av dagens generelt ekstremt lave renter).

men leietaker kjøpte denne til å bruke på en gang en stor sum. Dessuten er det ikke slik at en leieavtale uten forskuddsbetaling nå er et nødvendig ublu leie. På grunn av den store åpenhet i leasing markedet, er det nå mulighet til å sammenligne tilbud enkelt og raskt online. I tillegg har mange bilprodusenter og forhandlere tilbyr biler til meget gunstige betingelser med en liten sats i leieavtalen, dels som under spesielle kampanjer og også å få biler produsert så raskt som mulig "på veien". Alt dette betyr at det for eksempel for små biler ofte er leieavtalen uten forskuddsbetaling allerede avtaler med en leieavtale på mindre enn 100 euro per måned. Hvem drauflegt litt mer på hastigheten beveger seg et område hvor en kompakt bil er mulig - og alt dette, tenker du ikke ned betalingen.

Den store fordelen i leasing ingen forskuddsbetaling, er slik at likviditeten er beskyttet og ikke en stor sum som skal betales på en gang. Og det er så interessant som den kommersielle og forretnings leasing for private leietakere selvfølgelig.

Å finne en interessant leasingtilbud uten forskuddsbetaling, må du nå den måten er ikke lenger kjedelig skure annen stasjonær forhandler eller få direkte fra de respektive produsentene forbruker individuelle tilbud. Internett tilbyr også muligheten til å enkelt og raskt sammenligne forholdene. Så du kan finne tilbud på en leieavtale uten forskuddsbetaling, for eksempel på elektroniske plattformer som leasing LeasingTime.de eller andre portaler. Det er mange biler som tilbys direkte uten spesiell leiekontrakt. Dette gjør leasing markedet spesielt transparent og sparer deg i å forske på kostnadene for samordning med den enkelte næringsdrivende eller den enkelte bank.

Viktig når leasing ingen forskuddsbetaling: Leasing km i stedet restverdi leasing

På en, men du bør gjøre veldig klart leasing ingen forskuddsbetaling, ikke for å få en ubehagelig overraskelse på slutten av leieavtalen: Det bør nødvendigvis være en kilometer leieavtaler, det vil si en leieavtale skjema, da satt en bestemt kjørelengde per år for kjøretøyet og er inkludert i leiebetaling (for eksempel en årlig 15 000 km). På en restverdi kontrakt, men et mål verdi for summen det ble avtalt, skal være verdt kjøretøyet ved slutten av semesteret (restverdi). Her leietaker bærer risikoen dersom denne restverdien ikke er nådd. Som bruktbil prisene ikke kan forutsies alvorlig over flere år, er dette en risiko som er uvurderlig selv for erfarne auto fagfolk. Det er derfor tilrådelig, avgjørende for å sikre at det er en kilometer lease. Det bør ikke bli lurt av ekstremt billig vises agn reklame du også.

Når et depositum når leasing kan være fornuftig

Det bør imidlertid nevnes at det også spesielle tilfeller sikkert der i stedet for en leieavtale uten innskudd en spesiell betaling kan være nyttig eller nødvendig. Dette er for eksempel tilfelle når det er leietaker for en start-up med et nystiftet selskap, eller kanskje en person med en lavere inntekt. I begge tilfeller er det ikke veldig bra til kredittvurdering og de krav som faktisk gir leasing bank, muligens bare delvis oppfylt. Her er da med et innskudd under visse omstendigheter muligheten likevel få en leieavtale. For så tidlig som i begynnelsen en større sum penger er betalt, logisk, er risikoen for Leasing Bank og kravene faller på kredittverdigheten til leietaker er noe lavere. I slike scenarier, dvs. en leieavtale med vedlegg eller spesiell betaling kan representere på en måte "Plan B" i tilfelle at leieavtalen ikke vil bli akseptert uten innskudd fra banken.

Men bortsett fra dette og lignende spesielle tilfeller kan være svært tydelig frem at en leieavtale uten forskuddsbetaling for de fleste leietaker er det mest interessante alternativet.

Tilbake til oversikt

Bookmark the permalink.