Oldtimer: Nadzor stroškov in zavarovanje

Stara metal na štirih kolesih je trendy. To pomeni, ne samo v svoji priljubljenosti, ampak tudi v ceni bolj kot kdaj počutil. "Ne bo več samo običajni osumljenci kot velikih mačk iz Coventry, hitro SCHWABEN puščicami ali zvezdicami cruiser izginejo v nedosegljivi regijah cen", je pred kratkim napisal trgovine dnevnik "klasičen avtomobilski trg,« in se je pritožil, "so Bullis postala predraga, race določi visoke let, in v državah skoraj ni dražba, ki ne zahteva predčasno Toyota Land Cruiser. "
V resnici: "Za oldie poziva oldie, vendar je odvisno vse," Johann Wolfgang von Goethe, bi verjetno morali pustiti njegov Gretchen rekli danes, da bo urejanje prilagajanje "Faust" sodobnega časa. In to ne samo kolektorji z globokimi žepi ali hobi s črnimi nohti, ki so odkrili svojo ljubezen do starin štirih kolesih. Medtem, špekulanti izkoristite preteklih obdobij za polet v realni vrednosti organov.

Poceni zavarovanje klasičnih avtomobilov

Ogromne stroške za davek in zavarovanje so bili vsi, da ne bo treba bati. Ravno nasprotno. Tako so letni stroški za davek so na začetku zelo skromna, pod pogojem, da ima vozilo coveted H-plošče spredaj in zadaj naprej. Skozi te tablice je zgodovinsko vozilo razvrsti kot kulturni in ugodno davčno obravnavo. Vendar le, če je star najmanj 30 let, tehnični pregled je opravil, lahko originalne ali sodobna notranjost in dobrem stanju vzdrževanja. Poleg tega mora biti motor vsaj iz iste serije so nadgradili stari 30 let ali v prvih desetih letih. Poročilo predlaga za avto z 100 evrov. 191.73 evrov, so za nadzor potem vsako leto zaradi - ne glede na to, ali gre za Mercedes SSK ali Volkswagen Beetle. Vozila s H-plošče se lahko premakne tudi v okoljskih con, kjer sicer velja, pogoji, je okoljsko značka ni potrebno.

Volkswagen hrošč (1966).

Volkswagen hrošč (1966).
Copyright: Auto-Medienportal.Net/Wikipedia

Ker se običajno lahko domneva, da so ustrezna vozila, še posebej previdni in le redko se premika, veliko zavarovalnice ponujajo posebne vintage tarife na ugodnimi pogoji. Vendar pa je po navadi v nekaterih dodatnih pogojev. Na primer, zahteva strokovno OCC Assekuranzkontor iz Lübeck kot večina njegovih konkurentov, poleg klasičnih avtomobilov, avto vsakodnevna uporaba oldies izključena voljo za vsakdanjo uporabo v gospodinjstvu in tako za zasebno garažo ali nadstrešek mora biti prisotna. Njegov voznik mora biti starejši od 23 let, število prevoženih kilometrov, ne sme presegati 10 000 kilometrov na leto. Zavarovanje odgovornosti je prilagojen vozilu in se začne ob 59.50 evrov na leto, enako velja tudi za delno pokritost s 150 presežek evra, ki se začnejo z 47.60 evra, s polno zavarovanje&# 8230;

Bookmark the permalink.