Naj bo: Avtopralnica v nedeljo

V mnogih državah so vozniki ob nedeljah na avto oprati svoje zaupanje v pred zaprtimi vrati. To je nadležno, ker je veliko ljudi pogrešanih v povečanega obsega dela med tednom preprosto časa za nego avtomobila.

Večina Nemcev se zavzema za odpravo avtopralnico prepoved nedeljah.

Večina Nemcev se zavzema za odpravo avtopralnico prepoved nedeljah.
Copyright: ARAL

Ker pravzaprav ni presenetljivo, da govorijo v nedavnem Aral raziskavi 56 odstotkov Nemcev nasprotuje prepovedi v avtopralnici v nedeljo. Samo 26 odstotkov nedeljo je še vedno izven meja kot avto-pralni dan, 18 odstotkov je neodločenih o tem vprašanju.

umivalnice so zaprte ob nedeljah v naslednjih državah: Baden-Württemberg, Bremen, Spodnja Saška, Severno Porenje-Vestfalija, Porenje-Pfalško in Posarje. Na Bavarskem in v Hessnu, lokalna občina ali načrtovanje organ odloči. V vseh drugih državah, je avtopralnica dovoljeno v nedeljo, kot je v resnici v vseh sosednjih državah Evropske unije (EU), delijo Aral strokovnjake.

Prednost odpravi prepovedi je Ralph Sikora, Aral, odgovoren za poslovanje v avtopralnico, so očitne: po vsej državi sprostitev avtopralnico v nedeljo, bi se povpraševanje razporejena čez sedem dni na teden, še posebej ob koncu tedna, na dolge čakalne dobe v avtopralnici skrajša. Hkrati pranje turizem v Nemčiji ali v sosednjih državah EU, bi se izognili pravi strokovnjak. Ker so sistemi za pranje skoraj izključno samodejno nadzira in bencinski servisi so odprti v nedeljo vseeno, je izdelana v skladu s Ralph Sikora brez dodatnega bremena za osebje bencinskega servisa.

Nazaj na pregled

Bookmark the permalink.