Opel naredi Adam flott. zdaj majhne avtomobile z avtomatskim zložljivo streho in

Opel Adam - odprto za vse

Opel si njen najmanjši jasno, za poletje. Adam ne samo dobi nove barve, avtomatski menjalnik, ampak tudi zložljivo streho.

Samodejno bolje?

Doslej je kupec Opel Adam je imel razkošje in udobje avtomatskim menjalnikom brez, ampak v času, za pomlad 2015 Auto dal Opel po. Adam prihaja z Easytronicom 3,0 do trgovcev. je najmanjša Opla brez stopalke sklopke za doplačati 600 EUR. Srce prenosa je stikalni modul, ki sama od sebe vstavlja prehode. V povezavi z bencinski 1,4-litrski 87 PS Oplov celo poraba prednost 0,4 litra za ročno premakljivih Nasprotna (ustreza 109 gramov CO2. Od dodano udobje še omeniti. Ta z novo generacijo avtomatskimi prenosi pripadajo prej nadležno sunkov preteklost je še ena prodajna točka za Easytronicom 3.0.

Za dolgo touring Opel Adam

Za dolgo touring Opel Adam
Copyright: Opel

S čudovite barve?

Druga novost na Adam 2015 novih barvah. očitno pomembno vprašanje, zlasti za dirkač življenjski slog, kot so Adam, kot je Opel določi na podlagi prejetih naročil. Ker doslej kupci iz neštetih barv in opreme variante všeč, da so bila uporabljena. Nov izdelek barve "Shiny Grey" in "Marangu Green" so. Slednji je idealno, če želite (ali ženska) izstopajo res spat. Popolnoma obrnil "Stars različica funkcije&Stripes, "je Opel z različico opreme Jam kombinirano.

Več sonca brez strehe

Zadnja novost za Adam je ravno prav za pomlad. Opel namreč lahko pretrese že uvedla, ko je Adam Rocks tkanine kabriolet vrh na preostalih Adams. S pritiskom na gumb na nebo nad Adam posadke odpre v petih sekundah. Deluje v državi in ​​do 140 km / h, če bi ga morali imeti v naglici, ko stargazing krat. Različica "OPEN AIR" je Opel Händler od 14.990 evrov in si želite, da prvih oblakov pomladnih dni.

Bookmark the permalink.