spet fotografiral: VW Touareg 2018

Pred letom dni smo občudovali prve slike je Touareg Erl King, zdaj je SUV iz Wolfsburga spet fotografirali. Fotografija prikazuje beefier spredaj in bolj oglate oblike.

Square, neokusen: VW Touareg je podobna novi Tiguan

Nove Spähfotos iz leta 2018, ki se pojavljajo VW Touareg.

Sprednji izgleda veliko bolj Debel in kvadrat.
Copyright: Automedia

Tretja generacija VW Touareg se bo uradno začela kasneje v letu &# 8211; morda na IAA. Že je Wolfsburg SUV v severni Nemčiji je na poti, upoštevajoč skoraj ne prikrivajo. Le nekaj ostanki tkanine pokriva več ali manj izkoriščati podrobnosti.

Na splošno je novi Touareg je nekoliko oglato in prilagaja obliki Tiguan. Vendar pa je rep komaj dotaknil v primerjavi s sedanjim modelom. Tukaj nekaj manjka enotna oblika linije bratec. Eden lahko samo se sprašujem, ali je Volkswagen s proizvodnjo vizualno še spreminja Touareg.

Pametna, lahek in električno &# 8211; Novi Touareg mora zagotoviti nekatere

Nove Spähfotos iz leta 2018, ki se pojavljajo VW Touareg.

Rep ostaja v bistvu nespremenjen.
Copyright: Automedia

Notranjost SUV ne bi bilo mogoče zajeti s kamerami. Tu pa pričakujemo, da bo najverjetneje nov infotainment sistema, več pol-avtonomne funkcije in virtualni kokpit. Čeprav novi Touareg je verjetno, da bo nekoliko večji od sedanjega modela, bo še vedno lažje. Dolžni smo platformo MLB Evo, kjer se uporablja veliko aluminija, ki je prav tako nameščen v Audi Q7. Pričakuje se tudi za 2018 modele Porsche Cayenne in Lamborghini Urus dal na isti osnovi.

Tudi po zaslugi izpušnega škandal bomo verjetno videli prvič, hibridni modeli za Touareg. Popolnoma električna različica je malo verjetno, vendar je še vedno na mizi. Seveda, bo Touareg še naprej na voljo z različnimi bencinskimi in dizelskimi motorji &# 8211; čeprav ta še ni v Združenih državah Amerike. Novi Touareg bo verjetno uradno predstavljen na avtomobilskem salonu v Frankfurtu septembra. Potem bomo videli, katere puščice ima Wolfsburg za njihov največji in najdražji SUV v tul.

Bookmark the permalink.