Erlkönig: BMW 2 serije Gran Tourer dobi facelift

Res je, da Active Tourer in Gran Tourer od tega 2 v seriji niso ravno najbolj uspešnih modelov iz BMW. To tudi ni pričakovati, saj so bili uvedeni modeli 2014. Njihov namen je bil le, da bi našli Bavaria dostop v segment, kjer Mercedes-Benz že zaseden poskuša osvojiti nove tržne niše, v mirni samoti svoje.

Novi Gran Tourer vaja zadrževanje

Spy posnetkov avtomobilov slike je bila optimizirana za kalibrirano zaslon z gama 2,2 in temperaturi 6500 barve ° K

BMW 2 serije Gran Tourer.
Copyright: Automedia

Kljub temu, da je čas, da enoprostornikov prvi facelift. Na naših posnetke dobiš tudi dobre vtise o zadnji del zasnove. Tukaj ste skoraj popolnoma odpraviti s pokrovi. Rep je bil spremenjen le v nižjih območjih. Sicer pa je bil zadnji prag levo na splošno, na splošno precej nedotaknjeno.

Ker je bilo malo premišljen na sprednji strani. Za takrat, ko ne vidite, žal, vse preveč šesterokotne luči glavo, verjetno za dober razlog. Sprednji pokrov je mišljeno, da kažejo, da je bila oblika mreže hladilnika in odbijač popravljen. Kot je za motorje, da ne bo veliko novega. Enako velja tudi za notranjost. Lahko pridejo nekaj diskreten sistem nadgradnje infotainment in nekaj novih funkcij v voznih varnostnih sistemov, ampak razen, da je lahko pričakujete od tega 2 Gran Tourer ne preveč novo.

Bookmark the permalink.