Erlkönig: Mercedes-Benz A-Class

Za razliko od prejšnjih posnetkov novega Mercedes razreda A, to prototip je popolnoma gola, ampak v mat-oranžno barvo, ki je značilna za crash test vozila. To je povečalo novega razreda A, lahko vidite, zelo dobro tukaj. Očitno je, da je zlasti povečal v širino v primerjavi s sedanjim Baur hrasta W176.

Več prostora hvala MFA platforma

Spy posnetkov avtomobilov slike je bila optimizirana za kalibrirano zaslon z gama 2,2 in temperaturi 6500 barve ° K

Mercedes-Benz A-Class.
Copyright: Automedia

V dolžino je Benz ni res povečala, vendar se je zdelo povsem bolj prostoren, ki bo do nove platforme MZZ, ki je trenutno vse manjše Benz modeli nosijo. To omogoča premik motornega prostora in znižanje sedežev v notranjosti, da bi ustvarili več headroom. Eno lahko tudi nadalje domnevamo, da bo prtljažnik poveča kot rezultat in je lahko dodatno odpiranje vrat prtljažnika.

Na motorjih ni nič novega poročati. To je še vedno pričakovati, da bo imel novi razred A z znanim 1,5-litrski dizel in 1,6-litrski bencinski motor. Morda bo dodana nova 2,0-litrski turbodizelski z veliko verjetnostjo. Plug-in hibrid je verjetno še vedno v razvojni fazi, vendar ni bil uradno uveden.

Kot je za novo različico AMG: To še ni videl, čeprav govorice krožijo, da bi moral biti eden Erlkönig v tej državi vrtijo krogov. Če je, potem bodo zagotovo želeli tekmovati z Golf R in njeni 310 KM.

Bookmark the permalink.