Kia kaller priser for rustfritt stål plug-in hybrid

Det skaper opp til 58 kilometer rent elektrisk og kraft kjøre opp til 120 km / t: Kia Niro plug-in hybrid. Crossover modell med uttaket kommer i september til markedet og koster fra 32,350 euro. Mindre regjeringen kjøp premie på 3000 euro prisen er 29,350 euro.

Kia Niro plug-in hybrid

Den parallelle hybrid system av Niro, som består av en 1,6 liters GDI bensinmotor, elektromotor og seks-trinns dobbel clutch gir, bringer det på en total effekt på 104 kW / 141 hk. Plug-in-hybrid sprint i 10,8 sekunder til 100 km / t, og et maksimum på 172 km / t er rask. På tross av litiumpolymer-batteri med en kapasitet på 8,9 kilowatt-timer, som kan lades til et 230 volts uttak i 135 minutter, har bagasjerommet en kapasitet på 324 liter. Den maksimale slepekapasitet er 1300 kg.

mid Gross-Gerau - uten plugg: Kia Niro hybrid har et lite batteri, men som ikke kan lastes fra en ekstern kilde.

mid Gross-Gerau &# 8211; Uten plugg: Kia Niro hybrid samtidig har også et lite batteri, men som ikke kan lastes fra en ekstern kilde.
Copyright: Kia

Tilbys er Niro i versjon 7 Edition, visjon og ånd. Selv inngangs varianten omfatter, inter alia, en to-sone klimaanlegg, lydsystem, Bluetooth, et ratt, er elektrisk sammenleggbare speil, tåke lamper, kjørelys og LED 16-tommers legering hjul. Også fortsatt om bord er syv kollisjonsputer, en adaptiv cruise control system, inkludert front kollisjon advarsel, en autonom nødbremsing assistent med fotgjengere deteksjon og filbyttevarsel. En filskift assistent, og en cross-trafikk Warner er valgfritt, avhengig av design. Dette gjelder også for en rekke andre komfort- og sikkerhetsdetaljer.

Bookmark the permalink.