Opel gjør Adam flott. Små biler nå med automatisk folde taket og

Opel Adam - Åpent for alle

Opel gjør sin minste klar for sommeren. Adam ikke bare får nye farger, automatgir, men også en sammenleggbar tak.

Automatisk bedre?

Så langt kjøperen av Opel Adam hadde den luksus og komfort i en automatisk girkasse uten, men i tide til våren 2015 Auto sette Opel etter. Adam kommer med Easytronic 3,0 til forhandlere. det er den minste av Opel uten en clutchpedalen for et tillegg på 600 euro. Hjertet av overføringen er en svitsjemodul, som i seg selv setter inn de skip. I forbindelse med 1,4 l 87 PS bensin Opel til og med en fordel forbruk på 0,4 liter for forskyves manuelt motstykke (tilsvarer 109 gram CO2. Fra økt komfort og med å nevne. Det med den nye generasjonen av automatiske overføringer, den tilhører tidligere irriterende rykk det siste er et annet salgsargument for Easytronic 3.0.

For lang touring Opel Adam

For lang touring Opel Adam
Copyright: Opel

Med vakker farge?

Andre innovasjon på Adam 2015 nye eksteriørfarger. en åpenbart viktig problem spesielt for et livsstils føreren, slik som Adam, som Opel har fastsatt på grunnlag av ordre mottatt. Fordi så langt kundene av de utallige farger og utstyrsvarianter liker å ha tatt i bruk. Nytt produkt fargene "Shiny Grey" og "Marangu Grønne" er. Sistnevnte er ideelt hvis du vil (eller kvinne) skiller seg ut virkelig sove. Helt slått "stjerner versjon funksjoner&Stripes, "Opel med utstyret versjonen Jam kombinert.

Mer sol uten tak

Den siste nyheten for Adam er akkurat riktig for våren. Opel kan nemlig riste den allerede innførte når Adam Rocks stoff kalesje på den gjenværende Adams. Ved å trykke på en knapp himmelen over Adam crew åpner i løpet av fem sekunder. Jobber i staten og til 140 km / t hvis du skal ha det i en hast når stargazing ganger. Versjonen "OPEN AIR" er Opel Händler fra 14990 euro, og gjør at du vil de første skyfri våren netter.

Bookmark the permalink.